Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Schobert Norbi: „Szerelmes vagyok”

Schobert Norbi továbbra is szerelmes a feleségbe, Rubint Rékára, akire nagyon büszke, és a legfontosabb személy az életében.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Mindig hallani valamit a Schobert-családról, gyakran szerepelnek a médiában, a közösségi médiában. Legutóbb azt tudhattuk meg, hogy Schobert Norbi Jr. akár énekes is lehetne, mert ehhez is megvan a tehetsége. Egyelőre ez csak hobbi számára, bár most, hogy újra lesz X-Faktor és Megasztár, elgondolkozhatna a lehetőségen.

Sokan biztatják, így azon sem lepődnénk meg, ha valamelyik tehetségkutatóban feltűnne. Az RTL és a TV2 is minden bizonnyal szívesen látná, akárcsak Schobert Larát, aki már nem egyszer mutatta meg, milyen hangi adottságai vannak. Egy duettben még érdekesebb lenne hallani a testvérpárost a jövőben. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Norbi közben továbbra is óriási szerelemmel van a felesége, Réka felé. Nagyon régóta vannak együtt, sok rosszat, és sok jót is megéltek már, de egyelőre semmi sem tudta elválasztani őket, hisznek a szerelmükben. A házasságuk is működik, és ezzel példát mutatnak a saját gyerekeik előtt, akik egy nap szintén családot alapíthatnak.

Schobert Norbi a korábbi egészségügyi problémái ellenére sem mondott le a sportról. Edzéseket tart, és igazi támaszként van jelen Réka életében, és amióta háttérbe vonult, még több időt, energiát szánhat arra, hogy a felesége karrierjét támogassa. Ez különösen fontos számára, és élvezi, hogy ezt teheti.

„40 perc retro aerobikot tartottam és 10 perc nyújtást. A 40 perc alatt 650 kcal-t égettem el. Nem mintha fontos lenne, de pulzusmérővel jelzi a low impact aerobik hatásosságát. Ami ettől sokkal fontosabb: a hangulat és a kék ruhás lány az első sorban, akibe szerelmes vagyok.” – célzott ezzel Rubint Rékára, aki még mindig extrán fitt.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.