Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,17 Ft
Euró
393,06 Ft
Font
457,17 Ft
Bitcoin
66,789 $

Schobert Norbi Rubint Rékáról: tulajdonképpen most neki dolgozom

Elmondása szerint ez egyáltalán nem esik nehezére, sőt nagyon büszke arra, hogy támogathatja feleségét.

Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Schobert Norbi 2021 nyarán sztrókot kapott, amelyet követően azonnali életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Azóta elmondása szerint sikerült 90 százalékosra felépülnie, mégis visszavett a munkából. De persze ez sem jelenti azt, hogy unatkozna, van elég dolga most is. Ám ma már a felesége körüli teendők teszik ki a napja nagy részét, amit egyáltalán nem bán.

„Most is sokat dolgozom, de jóval kevesebb stressznek teszem ki magam. Sőt, egyáltalán nem idegeskedem. A napom nagy részét Réka menedzselése teszi ki, és örömmel tölt el, hogy amibe csak belevágunk, sikerre van ítélve. Nagyon népszerű lett az a videótár, aminek sok követője és előfizetője van idehaza és külföldön egyaránt” – nyilatkozta a Borsnak. Soron kívül Kósa Lajos: Magyar Péternek nem tüntetnie kellene, hanem virágot vennie a volt feleségének

Hozzátette: „Réka heti egy-két alkalommal tornázik, ami tartalomként megjelenik az oldalon és rendszeresen készít élő tartalmakat is, így ez a csatorna pillanatok alatt vált stabil forrássá. Ugyanakkor nagyon keresettek azok a táplálékkiegészítő termékek is, melyekhez Réka az arcát és a nevét adta”. De a fitneszguru azt is elárulta:

A sport mai napig fontos része az életének. Minden reggel korán kel, a reggeli edzések után pedig feleségének segít, ami szintén örömmel tölti el. „Minden reggel hétkor kelek, majd nyolc és kilenc között edzek. Vagy futok, vagy bokszolok, de rendszeresen teniszezem is. Nagyjából tízkor kezdem a munkát, vagyis szervezem Réka szakmai életét” – vallotta be.

„Tulajdonképpen most neki dolgozom és ez egyáltalán nem esik nehezemre, sőt nagyon büszke vagyok arra, hogy támogathatom őt abban, amiben a legjobb és sok terhet le tudok venni a válláról. Igen, fordult a kocka, tényleg nem zavar” – fogalmazott Schobert Norbi, aki főzni is nagyon szeret, s amikor teheti, frissen elkészült étellel várja haza családját.

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".