Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,064 $

Ezzel lepte meg nőnapra Schobert Norbi Rubint Rékát (videó)

Schobert Norbi gyakran vásárol virágot Rubint Rékának, akkor is, ha épp nincs ünnep, de a nőnap különösen fontos számára.

...svg content...Fotó: Facebook/Norbi és az Update oldala
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka nemrég a Mokka vendégeként beszélt boldogan arról, hogy mennyire örül a gyermekei boldogságának. Schobert Norbi Jr. és Schobert Lara egy ideje komoly kapcsolatban élnek a párjaikkal. Lara később szívesen lenne édesanya, így ő lehet az első a gyerekek közül, aki családot alapít.

Később valószínűleg a többiek is erre az útra lépnek, követik azt a családi modellt, amihez hozzászokhattak a hosszú évek alatt. Alig pár év, és Zalán is betölti a 18. életévét, ami megmutatja, milyen gyorsan repül az idő. Norbi Jr. már elmúlt 18, Lara pedig a 20-as évei elején jár, és rendkívül boldog. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Minden adott ahhoz, hogy boldogan éljél az életüket, és természetesen a szülőkről sem feledkeznek meg. Egy ideje Lara már nem lakik otthon, és lehetséges, hogy Norbi Jr. az érettségi után elköltözik, mert az USA-ban szeretné folytatni a tanulmányait. Ezzel egy olyan helyzet állna elő, amire még nem volt példa Norbiék életében.

Várhatóan Zalán lesz az utolsó, aki kirepül a családi fészekből, hiszen ő a legfiatalabb. Ha ez megtörténik, Norbi és Réka ketten maradnak a nagy házban, ami biztosan furcsa lesz számukra annyi év után. Később pedig majd az unokák rohangálhatnak ott, és gyakorolhatják, milyen érzés nagyszülőnek lenni.

Ez a jövő zenéje, Norbi addig még rengeteg virággal lepheti meg Rékát. Így tett nőnapon is, és minden más nőnek is üzent. Ha kíváncsi vagy Norbi ajándékára, akkor nincs más dolgod, mint megnézni a videót. Norbi továbbra is szerelmes Rékába, számára nincs fontosabb személy az életében.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.