Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,23 Ft
Euró
393,16 Ft
Font
456,41 Ft
Bitcoin
66,084 $

Így élvezi az életet Schobert Norbi és Rubint Réka Kubában

Schobert Norbi és Rubint Réka nagyon boldogok együtt, közösen utaztak el Kubába egy edzőtábor miatt.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Schobert Norbi és Rubint Réka ismét elutazott, elhagyták Magyarországot, hogy egészen máshol legyenek. Egy rendkívül érdekes és legendás helyszínre utaztak, amit Kubának hívtak. Évtizedekkel korábban központi helyszíne volt a világnak, amit sokan csak „kubai rakétaválságként” ismernek.

Akkor a 60-as évek elejét írtuk, de mintha azóta is a 60-as években élnének odakint az emberek. Rengeteg autó maradt meg abból a korból, nem sok olyan ország van, ahol ilyesmi fogad bennünket, melynek megvan a maga különlegessége. Népszerű a turisták körében, és egészen szép helyek is vannak arrafelé. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Nyilván Havanna tölti be a központi szerepet, melynek egyes részei semmit nem változtak a 60-as évek óta. Már csak emiatt is érdemes ellátogatni Kubába, ahol minden adott ahhoz, hogy az ember jól érezze magát. Egy percig nem panaszkodhatunk, az időjárásra sem, és a környezet szintén elvarázsolja az embert.

Norbi megosztott pár új képet Havannából, miközben Rubint Rékát ismét élete szerelmének nevezte. Sose felejti el ezt a csodás helyet, illetve a pillanatokat, amikre örökre emlékezni fog. Norbi közben visszatérésre készül, valami nagy dobással készülhet, addig jelenleg kvázi Rékának dolgozik, segíti a karrierjét.

„A második nap Havannában, képekben! Köszönöm Életem Szerelme és minden egyes Alakreform táborozó Barátomnak! Sose felejtem el ezt a csodás helyet és pillanatokat!” – írta a Norbi a posztjában, akinek ez lehet élete egyik legjobb utazása, minden az arcára van írva, rendkívül otthonosan érzi magát Kubában.

Bejelentették az RTL+ Bajnokok Ligája csapatát, ők a műsorvezetők

Mint ismeretes, a következő szezontól már az RTL+ lesz az UEFA Bajnokok Ligájának otthona.