Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,96 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,16 Ft
Bitcoin
61,483 $

Rubint Réka bikiniben üzent húsvétkor

Schobert Réka és Schobert Norbi formában üzent Kubából, ami egy olyan hely lesz számukra, melyet sosem felejtenek el.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Schobert-család sosem unatkozik, azóta különösen nem, hogy Schobert Lara és Schobert Norbi Jr. is ismertté vált. Mindketten szerepeltek már televíziós műsorokban, Norbi például megnyerte a Farm VIP-t, majd ezt követően a Sztárboxban is letette a névjegyét. Nem titok, a testvérpáros szívesen szerepelne az Ázsia Expresszben, de nincsenek ott az új mezőnyben.

Ezt pedig azt vetítheti előre, hogy Lara a Sztárbox 2024-es szezonjára készülhet. Amikor a testvére tréningezett Istenes Bence ellen, nem egyszer mondta el, hogy nagy vágya a műsorban szerepelni. Ez valószínűleg megadatik számára, és legalább akkora sajtóvisszhangot fog kapni a szereplése, mint az öccse. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Hamarosan erre is fény derül, de előtte az RTL az X-Faktor kapcsán tesz nagy bejelentést, valószínűleg lehull a lepel az új mentorokról. Sokkot nem fogunk kapni, ha Majka és Pápai Joci ott lesznek, mert elég kézenfekvő a dolog, akárcsak az, hogy Curtis szintén felkérést kapjon, de várjuk ki a végét.

Ami biztos, hogy Schobert Norbiék Kubába utaztak, ahol fantasztikusan érzik magukat. Norbi Jr. és öccse, Zalán szintén kiutazott a családdal, így egy újabb várost ismerhetnek meg. Nagy kaland odakint lenni, ahol mintha még mindig a 60-as éveket írnák. Lenyűgöző ami ott fogad bennünket, semmihez sem hasonlítható.

Réka nem mellesleg tartja a topformáját, ami egyúttal a munkája is, és Norbi szintén igyekszik, bár az ő egészségügyi állapota más, mint a feleségéé. Ettől függetlenül beszáll az edzésekbe, órákat tart, csinálja a hangulatot. Most is közösen jelentkeztek be húsvétkor, és láthatóan boldogok, melynek kapcsán megtudhattuk, ez egy új élet kezdete számukra.