Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,97 Ft
Euró
392,90 Ft
Font
459,72 Ft
Bitcoin
68,260 $

Rubint Rékát delfinek emelték a magasba Kubában (videó)

Schobert Norbi nagyon büszke Rubint Rékára, hogy rögtön, elsőre sikerült a levegőbe emelkednie a delfin segítségével.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi és családja jelenleg Kubában tartózkodnak, ahol nagyon jól érzik magukat, és már számos programban volt részük. Ahogyan Norbi fogalmazott ez egy új élet kezdete számukra, bármit is jelentsen ez. Ha hazaérnek, biztosan tartanak élménybeszámolót, akár a Mokkában, és akkor minden kérdésünkre választ kaphatunk.

Schobert Lara azonban nincs ott a családjával, ő nem utazott el velük. Schobert Norbi Jr. viszont igen, akárcsak az öccse, Zalán. Fantasztikus élményekkel gazdagodtak, többek között delfinekkel is úszhattak, aminél nincs nagyobb élmény. Aki már úszott velük, az pontosan tudja, hogy milyen energiákat mozgatnak meg. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Fantasztikus lények, Kozsó sem véletlenül szereti annyira őket, és most már a Schobert-család is átélhette mindezt. Olyan energiákat adnak át ezek az emlősök, melyre nincsenek szavak, egyfajta gyógyító hatással is bírnak. Még a felvételeken keresztül is átjön ez a különleges életérzés, és közben az ember csak boldog.

Rubint Réka kipróbált valamit, amire azelőtt nem volt példa az életében. Ez megint olyasvalami, mely alapjaiban lehet hatással Réka életére, aki igyekszik minél több élményt adni a családjának, és természetesen saját magának is. Norbi pedig büszke rá, hogy rögtön sikerült a látványos ugrás a delfinnel a vízben.

„Réka megmutatta elsőre, mi az aqua fitnesz. Olyan pozitív energia jön a delfinekből. Csodás emberek, ahogy Kozsó mondta. Itt nem élnek rabságban, egy leválasztott öbölben laknak, a kerítést bármikor át tudnák ugrani. De nem teszik, mert szeretik a halat, a munkát, a jutalmat és a gondozóikat! No meg minket, az embereket!”