Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Majka békét akar: „Nem hiszek a háborúban”

Majka egyáltalán nem hisz a háborúban, aminek most hangot is adott, és szeretné, ha változnának a dolgok.

...svg content...Fotó: Instagram/Majoros Péter
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Jelenleg, ami Ukrajna és a Közel-Kelet területén zajlik, az egyenesen borzasztó. Rengeteg ember veszíti életét, és ne feledkezzünk meg Afrikáról sem, amiről csak ritkán szólnak a híradások, noha ott évtizedek óta súlyos a helyzet.

Mindeközben Ázsiában is növekszik a feszültség, Észak-Korea atommal fenyeget, így nem lehet azt mondani, hogy a béke éveit élnénk. Sokan aggódnak, és valóban aggasztó a helyzet, melynek kapcsán Majka is megosztott pár gondolatot, miután maximálisan elítéli a háborút, annak nem látja értelmét. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

„Béke a világban!! Ha fontos számodra a biztonságos jövő, a béke, és hogy befejeződjön szerte a világon a felesleges öldöklés, csak mutasd meg azoknak az embereknek, akik helyetted döntenek a saját érdekeik érvényesítése miatt.” – írta a posztjában Majka, amiben a béke fontosságára hívta fel a figyelmet.

Kijelentette, nem hisz a háborúban, ahogyan az erőszakban sem. „Nem hiszek a háborúban, nem hiszek az erőszakban, nem hiszek abban, hogy más népek, vagy emberek kevesebbek, vagy többek nálam. Vannak iráni, izraeli, palesztin, orosz, ukrán, fekete és fehér barátaim.” – olvasható a posztjában.

Majka a békében és a szeretetben hisz, amit igyekszik hangsúlyozni. „Nem arra adtunk felhatalmazást az országainkat irányító politikusoknak, hogy uszítsanak, gyűlöletet keltsenek, vagy hogy önmaguk gazdasági érdekeit kiterjesszék, érvényesítsék. A békében és a szeretetben hiszek!!! Hiszek az emberek józan és pozitív gondolkodásában. Hiszek magamban és hiszek benned!!Legyen átkozott minden háború, most és mindörökké!!! Peace!”

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.