Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

T. Danny őrülten jó táncos lett, megnyeri a Dancing with the Starst?

Jelenleg T. Danny állhat a legközelebb ahhoz, hogy az első férfi győztese legyen a Dancing with the Starsnak.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

T. Danny és Lissák Laura párosa egyenesen fantasztikus, amit legutóbb is bizonyítottak. A zsűri biztos benne, hogy ott lesznek a döntőben, furcsa lenne nélkülük a finálé, és a párbaj alatt is bizonyították ezt.

Mielőtt újra színpadra léptek volna, Gelencsér Timinek nyilatkoztak, mondtak pár szót arról, hogyan érzik magukat. Csak rájuk kell nézni, semmi görcsösség nincs bennük, egyenes útjuk van a sikerhez. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Laura azt mondta, természetesen örülnek a magas pontszámoknak, és nagyon jól érezte magát a tánc közben. Szerinte külön jó energiát adott hozzá a táncukhoz, hogy T. Danny zenekarából ott voltak a barátai, a zenésztársai.

Hiába áll közel a hiphop-stílus T. Danny-hez, ennyire komplex módon még nem táncolt, illetve Laura sem táncolt hiphopot az elmúlt három évadban. „Nekem is most volt az első. Azt gondolom, nagyon szuper volt.”

T. Danny elismeri, ő i s kezd fáradni, fárasztó táncon vannak túl, ugyanakkor ebből semmi nem látszik rajtuk, jelenleg talán ők a legjobbak. Miután Marics Peti és Krausz Gábor is ott van hozzájuk közel, igen komoly esély van arra, hogy férfi győztese lesz a műsornak, Magyarországon először.