Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,53 Ft
Euró
397,50 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
64,305 $

Minden eddiginél formásabb és vonzóbb Tóth Gabi

Tóth Gabi igen magasra tette a lécet, saját magának is, és olyan formát hozott össze, amivel több mint magabiztosan várhatja a nyarat.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi élete immáron nagyon boldog, mióta rátalált Papp Máté Bencére. Maga mögött hagyta a nem működött házasságát, a szakításokat Krausz Gáborral, és igyekszik magát zenei szinten is újraépíteni. Egyelőre nem tudni, mi áll ennek hátterében, mi a pontos oka a döntésnek, de valószínűleg később erről is fogunk információkat kapni.

Gabi igyekszik minél több pillanatot megélni a családjával, odahaza énekelget, és bízik benne, hogy később a karrierje is olyan irányt vehet, amivel maximálisan elégedett lehet. Néha szüksége van az embernek az újraépítésre, akármilyen területen is dolgozzon, de nyilván ez alkotóként még mélyebb. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Egészen mély szinteket élhet meg az ember művészként a szakmájában, nemcsak negatív szinten. Gabi arra is időt fordít, hogy a mentális és a lelki egészsége is a lehető legjobb legyen, ami nyilván a fizikális formájára is hatással van. Mint azt láthatjuk, évek óta nem volt olyan jó formában, mint most, amivel talán saját magát is meglepi.

Sok a benne rejlő potenciál, rengeteget fejlődhet még, és ez a sportosabb életvitel abszolúte passzol hozzá. Üzleti szempontbók is új távlatokat nyithat meg, és ez akár annak is az előjele lehet, hogy igent mondhatott a Dancing with the Stars új évadára, aminek ideje alatt rendkívül fittnek kell lenniük a versenyzőknek.

Ha így van, Gabi az egyik legnagyobb név lesz a műsor történetében, de a Megasztárról és a Sztárban Sztárról sem feledkezhetünk meg. Meglátjuk, merre viszi az útja Gabit, viszont az alább fotó megint beszédes, ebbe nehezen fognak belekötni az őt támadók, és ez a frizura nagyon jól áll neki.