Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

Tóth Gabi fáradtan autóban, pakolás és mosogatás közben énekelt nagyot (videó)

Tóth Gabi imád énekelni, és továbbra is jó hangja van, de úgy fest, mégis újra kell építenie a zenei karrierjét.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Az elsők között számoltunk be arról, hogy Tóth Gabinak mennyire hiányzik a színpad, az éneklés, a koncertezés. Az okok nem ismertek, de most újraépíti a karrierjét, ami akár részben stílusváltást is jelenthet, egyelőre sok a kérdőjel ezzel kapcsolatban.

Akár szólóban is folytathatja, számos opció lehetséges, de az aligha fordulhat elő, hogy visszavonul. Sok kárörvendő örülne ennek, viszont Gabit az évek során semmi és senki nem tudta megtörni, folytatni akarja a karrierjét, és minden bizonnyal a televíziós pályafutása sem ér véget. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Ennek kapcsán jelenleg nagy a csend, de jön a Megasztár, a Sztárban Sztár és a Dancing with the Stars új évada. Nagyon meglepő lenne, ha Gabi egyik műsorban sem kapna főszerepet, és a DWS olyasvalami lenne számára, amivel új szintekre léphetne. Ne feledjük el, a tánc több mint fontos az életében, és azt mondta, ha nem énekes lett volna, akkor tánckarrierbe kezd.

Ezek után kézenfekvő lenne a Dancingben táncolnia, bár az megint kérdéses, az emberek hogyan szavaznának rá. Láthattuk, mi történt a szintén nagyon megosztó Rubint Rékával, aki azonnal, már az első élő adás végén kiesett. Mindenkinek sokk ült ki az arcára, Réka is nehezen dolgozta fel mindezt.

Gabi közben éli az életét, sokat énekel otthon, most épp pakolgatás, és mosogatás közben, valamint az autóban ülve hallatta a hangját. Ha kíváncsi vagy Gabi éneklős videójára, akkor nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani a felvételekért.