Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,21 Ft
Euró
395,03 Ft
Font
466,91 Ft
Bitcoin
60,275 $

Nem találjuk a szavakat Szécsi Debóra formájára

Szécsi Debóra, a híres DJ, Cooky szerelme valami egészen elképesztően jól néz ki, kétszeres édesanyaként is.

...svg content...Fotó: Instagram/Szécsi Debóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Aki édesanya, az pontosan tudja, hogy mennyire nehézkes formában tartania magát az embernek. Legalábbis alapesetben, mert azok, akik korábban is nagyon sportos életmódot éltek, odafigyeltek magukra, az egészségükre, a táplálkozásukra, egészen más helyzetből indulhatnak, már a várondósságot illetően is.

Jobban is viselhetik a terhességet a fittségük, a kitartásuk miatt, míg azok, akik elhanyagolják magukat, hamarabb válhatnak boldogtalanná, depresszióssá, miközben csak a kifogásokat keresik. Sok ilyen embert láthatunk, akik közül nem kevesen irigykednek azokra az anyukákra, akik tökéletes formában vannak. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

A magyar hírességek között is találhatunk ilyen anyukákat. Vasvári Vivien is közéjük tartozik, aki háromgyermekes édesanya, de olyan jól néz ki, mintha még mindig csak a 20-as évei elején járna. Sok esztendőt letagadhatna a korából a médiaszemélyiség és modell, aki több mint hálás az életéért, és a férjéért.

Sarka Kata ugyancsak ez a kategória, Magyarország egyik legjobb nője, csak úgy ontja magából az edzős tartalmakat. Ezzel csak motiválja a követőket, akik ennek hatására kezdhetik el az edzéseket. Alapvetőnek kellene lennie a napi szintű sportnak, tovább is élhetnének az emberek, és ez mindkét nemre igaz.

Szécsi Debóra két gyermek édesanyja, és olyan jól néz ki, hogy szinte már zavarba ejtő. Cooky a világ egyik legszerencsésebb férfija, hogy ilyen szép, csinos és intelligens nő van mellett, aki egyúttal kiváló édesanya is. Kiváló édesanya, és odafigyel arra, hogy mit eszik, mennyit mozog, mint azt láthatjuk is a fotón.