Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Szécsi Debóra olyan formát villantott, hogy zavarba jött tőle a fél internet

Szécsi Debóra, a híres rádiós Cooky párja nem kis formába lendült, mondhatni az egyik legformásabb fenékforma az övé a hírességek között.

Fotó: Instragram/Szécsi Debóra
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

A hírességek világa Magyarországon is érdekes, sok minden történik. Nemrég például megtudhattuk, hogy Orbán Viktor igazi „sonkaspecialista, szereti elkészíteni az ünnepi kosztot, míg Hajdú Péter kategorikusan tagadta, hogy találkozott volna Varga Judittal az interjú előtt, amit már több mint 1 millióan láttak. Óriási számokat produkál az interjú, és többek között Vasvári Vivien is beállt a volt igazságügyi miniszter mögé.

Nemazalány sem maradhat ki a körből, úgy dicsérik, hogy az már zavarba ejtő. A híres énekesnőnek valószínűleg jól esnek ezek a szavak, főleg a női rajongóktól, hiszen nincs annál motiválóbb, amikor egy nő megdicsér egy másikat. Ez pedig az abszolút elismerés jele, amire igenis szükség van. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Rubint Rékáék pedig a világ másik felén, Kubában érzik magukat jól. Schobert Norbi nem győzi dicsérni a feleségét, és azt mondja, ez egy új élet kezdete számukra, de hogy ez pontosan mit jelent, azt senki sem tudja. Legalábbis valószínűleg kevesen, mindenesetre Norbi korábban valamilyen visszatéréséről is beszélt

Szécsi Debóra egyszerűen bombaformában van, a kétgyermekes sztáranyuka eddig is jól nézett ki, most viszont még magasabb fokozatra kapcsolt, amit alább látni is fogtok. Le a kalappal előtte, kevesen rendelkeznek ilyen szép vonalakkal, ráadásul kétgyermekes édesanyaként minden sokkal nehezebb.

Debóra szerencsére sportoló, profi táncos, és egy ideje ismét nagyon aktív. Ez igen jó hatással van a formájára, sokan szeretnének fele annyira jól kinézni, mint ő, és emellett egy igazi természetes szépségről is beszélünk. Cooky rendkívül szerencsés, hogy egy ilyen topnő lehet a párja, akivel nagyon szeretik egymást.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.