Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,23 Ft
Euró
393,16 Ft
Font
456,41 Ft
Bitcoin
66,084 $

Hajdú Péter: „Soha nem találkoztam az interjú előtt Varga Judittal”

Hajdú Péter tisztázta, soha nem találkozott Varga Judittal a közös interjú előtt, és tagadja, hogy szerepelne azon a bizonyos fotón.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Varga Judit Hajdú Péternek adott interjút a volt férjéről, Magyar Péterről. Rövid időn belül több százezren nézték meg a videót, rengetegen volta kíváncsiak arra, miket mond majd a volt igazságügyi miniszter Magyarról, aki tagadja az állításokat. Varga állítása szerint egyszer a volt férje késsel a kezében járkált a házban, aminek hallatán sokan ledöbbentek.

Rengetegen álltak be Varga mögé, akit többek között Vasvári Vivien is támogat, maximálisan mögötte áll. A politikai életből is vannak jó páran, akik ugyanígy vannak ezzel, Deutsch Tamás szintén, akárcsak Gulyás Gergely. A miniszter az új Márki-Zay Péternek nevezte Magyart, miközben az általa nyilvánosságra hozott hangfelvétel után Varga Juditot is kihallgatták az érintett ügyben. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Természetesen Hajdú Péter is figyeli az eseményeket, és most tisztázott egy nagyon fontos kérdést, miszerint a napvilágot látott fotón nem ő szerepel, így nem is találkozott Varga Judittal az interjú előtt. Kategorikusan tagadta azt, hogy ő szerepelne a fotón, és ezt most a közösségi oldalán keresztül tisztázta.

„Sokan elküldtétek, hogy a számomra ismeretlen Kőházi Ferenc azt állítja, hogy én vagyok ezen a fotón háttal. Mivel nem ismerősöm, így az ő oldalán nem tudtam hozzászólni, ezért itt szeretném jelezni, hogy nem én vagyok.” – írta Hajdú. „Soha nem találkoztam az interjú előtt Varga Judittal és nem is így nézek ki hátulról. Megnéztem Kőházi úr oldalát és látom, hogy nagy támogatója és rajongója Magyar Péternek, hiszen szinte minden posztja róla szól.

„Tényleg nem akarok konkolyt vetni csirázó rajongása búzatengerébe, de ekkorát hazudni, azért ehhez pofa kell. Egyébként, Kellemes Húsvétot mindenkinek.” – zárta le mondandóját a Frizbi műsorvezetője.