Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Deutsch Tamás: odakint szörnyek járnak diktafonnal és nadrágszíjjal

Ez azután hangzott el, hogy arról kérdezték, hogy fordulhatott elő, hogy Varga Judit azt állította, Rogán Antalék belenyúltak a Völner–Schadl-ügy irataiba.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottsága szerdán az Európai Parlamenti lista élén a távozó Varga Juditot váltó Deutsch Tamást hallgatta meg. A Momentum soraiból Fekete-Győr András azt kérdezte Deutschtól, egyetért-e azokkal, akik szerint Varga Juditnak, Rogán Antalnak és Gulyás Gergelynek a bíróságon a helye, ahol tanúként és talán gyanúsítottként kellene kihallgatni őket a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott felvétel miatt.

Deutsch erre az ülésen nem válaszolt, később viszont az RTL Híradó riportere megállította és arról faggatta, hogy fordulhatott elő, hogy – a hangfelvétel tanúsága szerint – Varga Judit azt állította, Rogán Antalék belenyúltak a Völner–Schadl-ügy irataiba. A politikus erre így reagált: „Az az igazság, hogy az egész üggyel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy odakint szörnyek járnak diktafonnal és nadrágszíjjal”. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Az Index hozzáteszi: Deutsch a diktafonnal és nadrágszíjjal Magyar Péterre utalt – a diktafonnal arra célzott, hogy Magyar volt felesége, Varga Judit tudta nélkül rögzítette beszélgetésüket, míg a nadrágszíjjal a férfi állítólagos házasságon belüli agresszív viselkedésére. Az „odakint szörnyek járnak” kifejezéssel pedig az influenszertüntetés címét idézte meg, melyet a kegyelmi ügy kirobbanása után szerveztek a Hősök terére még februárban.

Ez utóbbi kapcsán ebben a cikkben írtunk bővebben. De arról is beszámoltunk, hogy a volt igazságügyi miniszter nagyon súlyos állításokat tett Magyar Péterről a Hajdú Péternek adott interjújában. Egyebek mellett azt mondta, volt férje „gőgje és a nárcisztikus énképe mindig nagyobb volt, mint az ésszerűség benne”, emellett „mindig elégedetlen, és mindig mindenkire irigy volt”, ez pedig gonoszsággá fejlődött benne. Deutsch pedig korábban egy fotóval üzent Vargának, ezzel biztosítva őt arról, hogy mellette áll.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.