Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

Így üzent Deutsch Tamás Varga Juditnak a megdöbbentő vallomás után

Egyre többen állnak Varga Judit mellé, aki elkezdett kitálalni a házasságáról, melynek döbbenetes részletei eddig sokak számára ismeretlenek voltak.

Fotó: Varga Judit, a Fidesz képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. október 9-én. MTI/Kovács Attila
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Varga Judit és Magyar Péter sokáig éltek együtt, családot alapítottak, de mint az utólag kiderült, ez egy végtelenül rosszul sikerült házasság volt. Magyar, aki már totálisan szembefordult a kormánnyal, kedd reggel nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amin az ő és a volt felesége, Varga beszélgetése hallható.

Sokan csak legyintettek, messze többet vártak Magyar napokon át tartó beharangozója után, miközben arról beszélt, hogy egy utat lát maga előtt, azt, ha lemond a kormány. Varga Judit a Facebook oldalán reagált a történtekre, és miután betelt nála a pohár a volt férje miatt, elkezdett kitalálni a magánéletükről.

Gulyás Gergely sem hagyta szó nélkül Magyar Péter ténykedését, és azt mondta, megvan az új Márki-Zay Péter. Egymást váltották a vélemények, Hollik István szintén reagált a hangfelvételre, miközben Varga újabb részleteket osztott meg. Többek között azt állítja, Magyar súlyos nárcisztikus személyiségzavarban szenved, és gonosz ember.

Varga Judit kabinetfőnöke ugyancsak megdöbbentő dolgokat tett közzé Magyarról, akiről minden eddiginél többet beszélnek. A Fidesz egyértelműen Varga Judit mögött áll, többek között Deutsh Tamás is, aki jól ismeri a volt igazságügyi minisztert. Egy fotóval üzent Vargának, akit sokan várnak vissza a politikai életbe, mert egy rendkívül tapasztalt, jó szakember.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.