Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Hollik István is reagált Magyar Péter hangfelvételére

Hollik Istvánnak is megvan a maga véleménye Magyar Péterről, melynek kapcsán határozottan fogalmazott.

Fotó: Magyar Péter jogász a március 15-i nemzeti ünnepen tartott rendezvényén az Andrássy úton 2024. március 15-én. Magyar Péter Talpra Magyarok Közössége néven mozgalom indítását jelentette be, amelyet politikai párttá kíván alakítani. MTI/Balogh Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Korában nem sokan tudták, ki az a Magyar Péter, majd miután elvált Varga Judit volt igazságügyi minisztertől, nyilvánosan igen súlyos dolgokat kezdett el állítani a kormányról. Ez az egész odáig fajult, hogy Magyar egy olyan hangfelvételről kezdett beszélni, mely szerinte alkalmas lehet arra, hogy lemondjon a kormány.

Többször beszélt erről a felvételről, ami végül kedd reggel nyilvánosságra került. Sokan sokkal többet vártak ennél, egyesek csalódottak voltak, mert azt gondolták, valami egészen mást tartalmaz a titokban felvett hanganyag. Varga Judit pedig kitálalt a felvétel nyilvánosságra kerülése után, és döbbenetes dolgokról beszélt Magyar kapcsán. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Gulyás Gergely, Magyar korábbi barátja szintén megszólalt, és azt mondta, Magyar Péter az új Márki-Zay Péter. Egyre többen reagálnak az ügyben, így tett Hollik István is, aki igyekezett visszafogottabban üzenni. Szerinte Magyar Péter a baloldal hőseként ment be az ügyészségre, viszont onnan már másképpen jöhetett ki.

„Magyar Péter a baloldal hőseként ment be az ügyészségre, és úgy jön ki, mint egy erőszakoskodó őrült. Ilyenek ezek a baloldali hősök…” – reagált röviden Hollik kereszténydemokrata politikus, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook oldalán kedd délelőtt.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.