Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Varga Judit volt kabinetfőnöke megdöbbentő dolgokat állít Magyar Péterről

Farkas Vajk szerint Magyarnak a jobboldali közösség és a felesége is addig volt fontos, amíg hasznot húzhatott belőle.

Fotó: MTI/Veres Nándor
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már korábban megírtuk, Magyar Péter nyilvánosságra hozott egy felvételt, amelyen Varga Judittal beszélget, s amelytől azt várja, hogy lemond a kormány. Egyebek mellett a Schadl-Völner-ügy is szóba kerül a felvételen, ám sokak szerint az nem sok mindent tartalmaz. Míg Varga úgy reagált erre az egészre, hogy a Facebook-oldalán megjelent bejegyzésben azt írta: „Döbbenet. Magyar Péter tényleg megtette. Ezzel zsarol több mint egy éve”. Ezt követően azzal folytatta: „Magyar Péter az egykori házastársáról, rólam, titkos hangfelvételt készített a közös otthonunkban és azt politikai céljai elérése érdekében most felhasználta. Egy ilyen ember nem méltó semmiféle bizalomra”.

Egyúttal kiemelte, Magyar hazudik és manipulál, s amit tesz, gyomorforgatónak tartja, miközben három gyermekkel ajándékozta meg a házasságuk alatt. „Senkinek nem kívánom ezt az érzést” – jegyezte meg a posztjában. A Mandinernek Varga Judit egykori kabinetfőnöke, Farkas Vajk úgy fogalmazott: „Gyakorlatilag a mindennapjaink része volt, hogy azzal szembesültünk, Magyar Péter hogyan próbálja megalázni, az önbecsülésében tönkretenni a feleségét. Mindig érezhető volt rajta egyfajta kisebbrendűségi érzés, sosem tudta feldolgozni, hogy nem belőle lett miniszter”.

Majd hozzátette, többször szem és fültanúja volt annak, „ahogyan Péter a feleségét szekálja”. „Sokszor kifejezetten durván beszélt a feleségével és mindenkinek egyértelmű volt, nem tud uralkodni az indulatain. Ezeket nemcsak én láttam, más közeli munkatársak is meg tudják erősíteni” – magyarázta a volt kabinetfőnök. Szerinte Magyarnak a jobboldali közösség és a felesége is addig volt fontos, amíg hasznot húzhatott belőle. „Mindig visszatetsző volt, ahogy ahhoz ragaszkodott, hogy az első sorban ülhessen, hogy minél közelebb lehessen a miniszterelnökhöz, még olyan eseményen is, ahova más nem vitt házastársat” – mondta.

Farkas emellett azt gondolja, hogy amit Magyar csinál, az az elmúlt évek folytatása, csak most nem otthon, hanem a nyilvánosság előtt akarja tönkretenni a volt feleségét és erre alapozva politikai karriert építeni. Mint fogalmazott, ha Varga maradt volna a politikában, épp kampányra készülne, ugyanúgy próbálná zsarolni és tönkre tenni. Azt állítja, csak védeni akarja, miközben ennek épp az ellenkezője az igaz, amit véleménye szerint az is bizonyít, hogy titokban felvette a feleségével való beszélgetést. Míg Varga posztja kapcsán kitért arra is:

„Én magam nem láttam fizikai bántalmazást, erről ilyen formában nekem nem is beszélt a miniszter, de Magyar egész személyiségébe, viselkedésébe és abba, ahogy képtelen kontrollálni az indulatait, ahogy a feleségével mások előtt is viselkedett, tökéletesen beleillik, hogy akár ilyesmire is sor kerülhetett. Ismerősöktől is hallottam verbális inzultusokról, beleillik a képbe, amit most megtudtunk róla. Ahogy próbálja azóta is hitelteleníteni Juditot, az is sokat elmond”. Végül Farkas arra utalt, Varga azért nem vált el korábban Magyartól, mert félt attól, hogy reagál, mit tesz akkor a családjával, legutóbbi tettei pedig épp ezt bizonyítják.

Egy több mint érdekes és izgalmas interjú készült Szoboszlai Dominikkel

Exkluzív interjút adott Szoboszlai Dominik a Spíler 1 TV-nek, amit szombat este vetítenek le.