Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Varga Judit állítja, egyszer a terhessége idején ajtónak lökte Magyar Péter

Varga Judit volt igazságügyi miniszter nagyon súlyos állításokat tett Magyar Péterről, a volt férjéről a Hajdú Péternek adott interjújában.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Varga Judit a Hajdú Péternek adott interjúban arról is mesélt, volt arra példa, hogy a férje felvett egy kést a konyhában, majd azzal a kezében kezdett el járkálni a házban. Hosszú időn át tartott Varga szenvedése a házasságában, amiből csak nehezen tudott kiszállni, majd eldöntötte, befejezi a kapcsolatát Magyar Péterrel.

Egyre több döbbenetes részletet oszt meg Varga a magánéletéről, ami soha nem volt célja, de azok után, amit Magyar csinál, meggondolta magát. Az elmúlt napokban nem egy olyan részletet árult el Varga, amire az egész ország felkaphatta a fejét. Ugyan megosztja az embereket az ügy, nem mindenki hisz a volt igazságügyi miniszternek, rengetegen támogatják, és egyre többen állnak mellé. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

A Frizbiben adott hosszú interjúja után még többen álltak ki Varga mellett. Így tett Magyarország egyik legismertebb médiaszemélyisége, Vasvári Vivien is, akit már Bodnár Vivienként ismerhetünk a házassága miatt. Nem egyszer adott esélyt Varga Judit Magyarnak, majd mindig rá kellett jönnie, hogy ez nem volt jó ötlet.

Varga tagadja, hogy beleszólt volna a Fidesz a házasságába

„Újra behívott a játékba, mert neki érdeke volt, hogy én vele maradjak, hiszen rengeteget dolgoztam, rengeteg lehetőséget teremtettem az életben.” – idézte az MTI Vargát az interjúból, amit rövid idő alatt több százezren nézett meg. „Közben a barátai vagy a szülei megszerezték neki a megfelelő munkahelyeket, és később, mikor hazajöttünk már Brüsszelből, és én államtitkár, később pedig miniszter lettem, akkor ő általában arra tekintettel kapta meg az állását, hogy én ebben a pozícióban vagyok és ő ezt kihasználta.”

Varga tagadta, hogy bárki beleszólt volna a kapcsolatukba a Fideszből, egy kormánytag sem mondta meg neki, hogy mit csináljon. „Senki soha, sem a Fideszből, sem a kormányból nem mondta meg”, hogy mit csináljon a magánéletében. A kérdések között szerepelt az is, Magyarnak voltak-e bántalmazási próbálkozásai az évek alatt.

Varga nárcisztikus embernek tartja Magyart

Varga Judit azt mondta, sokszor frusztrációból fakadtak lökdösődések, és egy alkalommal, a terhessége alatt Magyar egy ajtónak lökte. Közölte: mindezek ellenére egy néhány hónapos szakítás után, gyermekei érdekében költözött vissza 2021 májusában és maradt együtt házastársával, akinek elhitte ígéreteit, miszerint „megjavíttatja magát, megváltozik”.

Varga Judit úgy vélte, volt férje „gőgje és a nárcisztikus énképe mindig nagyobb volt, mint az ésszerűség benne”, emellett „mindig elégedetlen, és mindig mindenkire irigy volt”, ez pedig gonoszsággá fejlődött benne – írja az MTI, szemlézve az interjúból. Azt is mondta, azért jött elő kapcsolatuk részleteivel a közelmúltban, mert Magyar Péter hazudozott, előadta a világnak, hogy ő volt a támogató, jó férj, emellett úgy érezte: tartozik a magyar embereknek az ő történetével is.

A volt igazságügyi miniszter szerint Magyar Péter „hihetetlen aljas manipulációval” vezeti meg az embereket jelenleg, és úgy érzi, szimplán azért áll ki eléjük, hogy bosszút álljon rajta, illetve beváltsa a korábban tett fenyegetéseket.