Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Vasvári Vivien is hisz Varga Juditnak, és kiáll mellette

Vasvári Vivient is ledöbbentették azok az állítások, amik Varga Judit volt igazságügyi minisztertől hangzottak el Magyar Péterről.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Varga Judit korábban csak nagyon keveset osztott meg a magánéletéről, és a többség azt gondolta, boldog házasságban él Magyar Péterrel, akivel családot alapított. Varga az elmúlt napokban azonban tisztázta, nagyon távol volt attól, hogy mindezt boldog házasságnak nevezze, és olyan dolgokat élt át, amiket senkinek nem kíván.

A volt igazságügyi miniszter egyre több részletet kezdett nyilvánosságra hozni a házasságról Magyar Péterrel, aki mindent tagad. Az jól látható, hogy megosztja az emberek véleményét az ügy, viszont rengetegen állnak Varga mögött. Többek között Deutsch Tamás is támogatja a politikustársát, aki élete legnehezebb időszakát élheti meg.

Gulyás Gergely, aki korábban Magyar Péter barátja volt, úgy fogalmazott a nyilvánosságra került hangfelvételeket követően, hogy Magyar lett az új Márki-Zay Péter. Varga Judit Hajdú Péternek adott interjút a Frizbi vendégeként, és a könnyeivel küszködve beszélt a részletekről, melyek sokakat megdöbbentettek.

Minden pillanatban többen és töben állnak Varga mellé, és a hozzá közelebb lévők is elkezdtek nyilatkozni a témában. Vasvári Vivien, Magyarország egyik legismertebb médiaszemélyisége, akit a házassága után már Bodnár Vivienként ismerhetünk, biztosította Vargát, azok közé tartozik, akik hisznek neki és mellette állnak.

Vivien kiemelte, nem ért a politikához és nem is kíván azzal foglalkozni, de mivel személyesen is érintett volt hasonló bántalmazó kapcsolatokban, tudja, mennyire nehéz, és milyen bátor dolog ebből kiszállni és erről nyíltan beszélni. „Megrendülve, felháborodva, de közben csodálattal néztem végig a ma este közzétett interjút. Hiszem, hogy mi nők bármire képesek vagyunk!!! Ne hagyjuk, hogy az ilyen nárcisztikus szörnyetegek elérjék, hogy kevésnek érezzük magunkat!!!”

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.