Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Magyar Péter azt állítja, soha nem ütötte meg Varga Juditot

Magyar Péter nem nézte meg a Varga Judittal készült videós interjút, viszont tagadja, hogy bántalmazta volna valaha is a volt feleségét.

Fotó: Magyar Péter jogász beszédet mond a Budapest belvárosába meghirdetett gyűlésén az Alkotmány utcában, a Legfőbb Ügyészség épületénél 2024. március 26-án. A demonstráción Polt Péter legfőbb ügyész és a kormány lemondását, valamint a Schadl-ügy valóban független kivizsgálását követelte Magyar Péter. MTI/Lakatos Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Varga Judittal készült interjút lassan 1 millióan látták, ami Hajdú Péter minden idők legnézettebb online tartalma lehet. Várható volt, hogy sokakat fog érdekelni a Frizbi exkluzív interjúja, melynek ideje alatt Varga azt is állította, hogy Magyar Péter, aki szembement a kormánnyal, egy alkalommal ajtóhoz lökte, amikor várandós volt.

Kocsis Máténak is megvan a véleménye Magyarról, és nemrég Gulyás Gergely megint megszólalt, kommentálta a Magyar-ügyet. Sok minden hangzott el az interjú alatt, többek között az is, hogy Varga szerint Magyar egy alkalommal késsel a kezében kezdett el járkálni a házban. A volt igazságügyi miniszter a poklok poklaként élte meg házassága nagy részét, amire Magyar Péter a következő szavakat fogalmazta meg. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

„Rengetegen kérdezték, hogy megnéztem-e a videót és sokan kérték, hogy reagáljak az ott elhangzott vádakra. Nem szerettem volna megnézni, mert lelkileg borzasztó nehéz megélni, amikor az ember volt szerelmét, gyermekei anyját aljas politikai lejáratásra használja fel a propaganda. Végül mégis megtettem és hol könnyeztem, hol összeszorult a szívem.” – írta a Facebook oldalán Magyar.

Magyar azt mondja, nem ütötte meg Vargát

Azt állítja, sokszor zárva maradt az ajtó, amikor veszekedtek, hogy a gyerekek ne menjenek be. „Igen, mondtunk és írtunk egymásnak szépeket és kevésbé szépeket a 18 éves kapcsolatunk során. Igen, az én feladatom volt kivinni a kukákat, igen előfordult, hogy beültem a hátsó ülésre, igen, sokszor fontosnak éreztem, hogy bocsánatot kérjek, igen, sokszor zárva maradt az ajtó, amikor veszekedtünk, hogy a gyerekek ne jöjjenek be. Volt, hogy a békülés után is így maradt:)”

Állítása szerint soha nem ütötte meg Vargát, ő viszont igen, és hozzátette, sokszor megtette ezt a volt felesége. Azt is mondja, tanuk előtt is ütötte már meg őt Varga, máskor pedig zárt ajtók mögött. „Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor. Hol ököllel, hol lábbal. Volt, hogy tanúk előtt, volt hogy zárt ajtók mögött. Engem úgy neveltek, hogy a házastársi vitákat az ember nem teregeti ki a nyilvánosság előtt. Sem akkor, amikor történnek, sem 5-15 évvel később aljas politikai lejáratás céljából. Eddig igyekeztem ennek megfelelően eljárni. Igyekeztem csak a szépre emlékezni és hálával gondolni a 18 közös évünkre.

„Nem akartam a nyilvánossághoz fordulni amiatt se, hogy a volt feleségem, igazságügyi miniszterként nem tartotta be és most sem tartja be a bíróság által jóváhagyott megállapodásunk pontjait és amiatt se, hogy a válásunk óta hogyan igyekszik következetesen ellenem nevelni a gyermekeinket, annak ellenére, hogy tudja, milyen szoros kötelék fűz össze minket és hogy ők a legfontosabbak nekem a világon.”

„Mindenki tudja, hogy az aljas rogáni propagandának a videóval az volt a célja, hogy az ügyet és a hazánkért való kiállásunkat lehúzza a bulvár mocsarába, hogy ezzel is elterelje a figyelmet a valódi jogi és politikai kérdésekről és hogy megússzák, hogy felelősséget kelljen vállalniuk. Innen is üzenem, hogy nem fog sikerülni. A magyarok többsége átlát a szitán és lépésről lépésre, tégláról téglára vissza fogjuk venni a hazánkat és közösen építünk egy boldog, szuverén, modern, európai Magyarországot, ahol a szeretet legyőzi a gyűlöletet, az összefogás az irigységet és az igazság hazugságot. A Húsvét üzenete a feltámadásról, a kegyelemről és a megújulásról szól. Áldott ünnepet kívánok minden honfitársamnak, lelki megnyugvással és egy kis csenddel. A haza minden előtt.”

Bejelentették az RTL+ Bajnokok Ligája csapatát, ők a műsorvezetők

Mint ismeretes, a következő szezontól már az RTL+ lesz az UEFA Bajnokok Ligájának otthona.