Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Kocsis Máté Magyar Péterről: „Nem ember és nem apa az ilyen”

A Fidesz frakcióvezetőjét is mélységesen lesújtották azok a történtek, amiket Varga Judit mesélt el Magyar Péterről Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben.

Fotó: Magyar Péter jogász beszédet mond a Budapest belvárosába meghirdetett gyűlésén a Vértanúk terén 2024. március 26-án. A demonstráción Polt Péter legfőbb ügyész és a kormány lemondását, valamint a Schadl-ügy valóban független kivizsgálását követelte Magyar Péter. MTI/Lakatos Péter
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Varga Judit Hajdú Péternek adott interjút Magyar Péterről, a volt férjéről, melynek ideje alatt olyan állítások hangzottak el, amik egyenesen megdöbbentőek. A volt igazságügyi miniszter azt mondta, arra is volt példa, hogy a terhessége során Magyar egyszer az ajtónak lökte, ami többeknél kiverte a biztosítékot.

A közel két órás beszélgetés alatt egymást váltották a döbbenetes részletek, míg Hajdú Péter úgy fogalmazott, sajnálja, hogy Varga magánéletéből szappanopera lett. A volt politikus elárulta, most épp asztalosnak készül, amivel egy régi álmát teljesítheti be, de mivel egy rendkívül képzett, profi és tapasztalt szakemberről beszélünk, nem kizárt, hogy egy nap visszatér.

Sokan szeretnék ezt, de a jelenlegi helyzetben ez túl korai lenne, és az ügyészség elárulta, hogy tanúként hallgatták meg a Völner-Schadl ügyben, ami még mindig nem ért véget, továbbra is nyomoznak a hatóságok. Döntés tehát nem született, és azt sem lehet egyelőre tudni, mi hangzott el Varga vallomásában.

Ami biztos, Kocsis Máté is Varga Judit mellett áll, és szintén ledöbbent az interjú hallatán. „Nem ember és nem apa az ilyen. Veled vagyunk, Judit!” – fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője a Facebook oldalán, ami kapcsán sok reakció született, és továbbra is komoly témát szolgáltat a közösségi médiás felületeken.