Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Varga Judit a politika világa után asztalosként képzeli el a jövőjét

Elmondása szerint jelenleg asztalosnak tanul, és ez nem csak egy hobbi, mivel nagyon komolyan veszi a dolgot.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Varga Judit egykori igazságügyi miniszter korábban Hajdú Péter Frizbi című műsorában adott interjút, amelyben a Magyar Péterrel való házasságáról, és az annak során elszenvedett traumákról beszélt. Ugyanakkor saját bevallása szerint boldognak érzi magát, s újra annak az embernek, aki régen volt, mielőtt volt férjét megismerte.

A karrierje kapcsán pedig úgy fogalmazott, neki a politika inkább „a szolgálat felől volt megközelítve”, és az számára csak egy életszakasz volt, amit minden nehézség ellenére fantasztikusnak élt meg. Ugyanakkor egyáltalán nem csalódott, mert most végre olyan dolgokra is jut ideje, mint hogy valóra váltsa egy gyerekkori álmát: mégpedig azt, hogy asztalos legyen, ezért beiratkozott egy képzésre. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

„Ha ez az egész őrület, ami itt most zajlik, engedi azt a szabad szellemi kapacitást nekem, hogy tudjak most már tényleg a fafajtákkal foglalkozni – mert a múlt héten kezdődött és bő egy évig tart –, akkor fogok kapni, ha jól csinálom, egy középfokú szakmai képesítést. Szeretném komolyan venni ezt a dolgot” – magyarázta.

Elmondása szerint sok olyan ismerőse van, akik korábban fehérgalléros munkát végeztek, majd másba vágtak bele, és sikeres pályájuk lett. Azt most még nem tudja, mire megy majd az asztalossággal, de úgy érzi, elég volt abból, hogy nincs eredménye annak, amit csinál. „Szeretném látni, mi az az eredmény, amiért dolgoztam, és talán ezt az eredményt meg fogom kapni” – fogalmazott a volt igazságügyi miniszter.

A Telex érdekességképp megjegyzi, hogy új párjának, Windisch László ÁSZ-elnöknek szintén van asztalosi végzettsége 2020 óta, vagyis megeshet, hogy az új szerelem is közrejátszott Varga Judit döntésében. Mint azt már megírtuk, az interjú során Varga nagyon súlyos állításokat tett Magyarról, a beszélgetést követően pedig Hajdú Péter azt mondta: „sajnálom, hogy Varga Judit magánéletéből szappanopera lett”.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Erősödéssel indult a forint napja szerda reggel

Újabb erősödéssel nyitott a forint egy napot, ezúttal szerda reggel, ami a jobb hírek közé sorolható.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.