Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,01 Ft
Euró
392,66 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
64,671 $

További Hírek

E bejelentés pedig mindössze két nappal azelőtt történt, hogy a thaiföldi parlament az új miniszterelnökről szavaz, miután májusban a lakosság elsöprő többséggel utasította el a katonai kormányzást.

A holland miniszterelnök hétfőn jelentette be, hogy lemond az ország kormánypártjának vezetői tisztségéről, ezzel együtt pedig távozik a politikából is.

Egy brazil bíróság sikeresen elérte a szükséges többséget ahhoz, hogy a szélsőjobboldali Jair Bolsonaro volt elnököt nyolc évre kizárja a politikából.

Mivel az országban meredeken csökken a születésszám, a kormány egyik törvényhozója egy új ötlettel állt elő a gyermekvállalás ösztönzésére.

Fürjes Balázs válaszolt Gelencsér Ferencnek, az államtitkár szerint teljesen másképp látják az évet.

Elmondása alapján a nyugati országok vezetői mindent elferdítenek, emellett úgy próbálják bemutatni a dolgokat, mintha Oroszország atomháborúra készülne.

Elmondása szerint ha valóban figyelmet szentelünk annak, amit mond, az semmiképp sem a gyengeség vagy a megbékélés jele, sokkal inkább „a politikai bölcsességé”.

Elmondása alapján olyasvalaki kell az ország élére, aki képes eredményeket elérni, még ha ehhez egy sokkal keményebb kampányra is van szükség.

Kocsis Máté közösségi oldalán tette közzé a dátumot.

Márpedig a bosszú mindent átitat és az összes politikai ösvény macskaköveiben ott van.