Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Hajdú Péter: sajnálom, hogy Varga Judit magánéletéből szappanopera lett

Szerinte borzasztó helyzetben van a volt igazságügyi miniszter.

Fotó: Insatgram/Hajdú Péter
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Varga Judit korábban elmondta, nem tervezte megosztani borzalmas házassága részleteit a nyilvánossággal, ugyanakkor az elmúlt hetek mindent más megvilágításba helyeztek. Emiatt úgy döntött, hogy beszélni fog, és számos részlet van a birtokában, amit kész megosztani. Volt férjéről, Magyar Péterről egyebek mellett úgy fogalmazott: „egy súlyos nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő, gonosz ember”. A volt igazságügyi miniszter nemrégiben exkluzív interjút adott Hajdú Péternek, amelyben a Magyar Péterhez fűződő kapcsolatáról beszélt.

A beszélgetést követően az Index megkereste a műsorvezetőt, aki elmondta, mélyen megdöbbentette az, amit Vargától hallott. Ugyanakkor megjegyezte, hogy ebben a kiélezett politikai helyzetben az ember természetesen szkeptikus. „Én ez alatt a több mint másfél óra alatt bele tudtam pillantani a másik fél által elmondottakba, és azt gondolom, hogy borzasztó helyzetben van Varga Judit. Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben még neki kell bizonyítania az igazát, és azt is sajnálom, hogy a volt igazságügyi miniszter magánéletéből szappanopera lett” – fogalmazott.

Szerinte egy mély és őszinte interjú volt, és már annak elején elnézést kért az indiszkrécióért, ugyanakkor szerinte erről érdemben másképp nem lehet beszélgetni. „Mivel mindenki azt kiáltja, hogy ez a rogáni propaganda, hogy Varga Judit kiállt és elmondta, mi történt vele, muszáj volt belemenni a legapróbb részletekbe is. Nyilván valamilyen szinten nekem is kellemetlen volt meg neki is, de a nézőknek tudniuk kell pontosan, mi történt” – magyarázta Hajdú.

Majd arra utalt, nézzék meg minél többen a műsort, vonják le belőle a megfelelő konzekvenciákat, s döntsék el, kinek van igaza. Elmondása szerint az ilyen jellegű beszélgetések nagyon sokat segíthetnek azoknak, akik hasonló párkapcsolatban élnek, de a kívülállóknak is utat mutathatnak, hogyan támogassák az érintettet. „Figyelni kell az első jelre, és ki kell lépni ebből a kapcsolatból. Beavatni a közeli barátokat, szülőket, akiket lehet ebbe a problémába, és meglépni azt, amitől az ember nagyon fél” – mondta.

Végül még hozzátette: Magyart nem ismeri, de nyilvánvalóan látja a megnyilatkozásait, ugyanakkor nem szeretne véleményt alkotni a leendő politikai karrierjéről. Ha pedig a férfi valóban bántalmazó, akkor az elképesztően nagy bűn, és vállalnia kell érte a felelősséget. De korábban azt is megírtuk, hogy Varga volt kabinetfőnöke, Farkas Vajk szintén megdöbbentő dolgokat állít Magyarról. Egyebek mellett úgy fogalmazott: „Gyakorlatilag a mindennapjaink része volt, hogy azzal szembesültünk, Magyar Péter hogyan próbálja megalázni, az önbecsülésében tönkretenni a feleségét”.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.