Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

További Hírek

A sztáranyuka titkon reméli, hogy nem sokáig tart már ez a kétlaki élet Indonézia és Magyarország között.

Elmondása szerint részéről a szakítás fő oka az volt, hogy nem egyeztek az elképzeléseik, és ezáltal nem látta a közös jövőjüket.

Emellett a lakberendezés is érdekli, régi bútorokat, egyéb berendezési tárgyakat és komplett lakásokat szeretne újjá varázsolni.

Noha a vezérigazgató korábban még arról beszélt, hogy a mesterséges intelligencia a munkahelyek megszűnéséhez vezethet a piacon, úgy tűnik, az EA-elnök másképp látja.

Szerencsére a gép megnyugtató válasszal szolgált, amely által arra lehet következtetni, fényes jövő vár az emberiségre.

Messi még ebben a hónapban búcsút int a PSG-nek, hogy aztán az Inter Miami színeiben folytassa profi pályafutását.

A Mandalorian már a harmadik évad legújabb epizódjaival érkezik szerdánként a Disney+-on, ám felmerült a kérdés, hogy a sokak által kedvelt Grogu hol volt a Star Wars-filmek alatt.

Miután szinte napról napra jelennek meg pletykák a PSG sztárjátékosainak jövőjéről, a PSG elnöke elárulta, mi a klub terve Messivel és Mbappéval a jövőben.

Elmondása szerint 2024-ben egy ellenséges idegen faj fogja megtámadni a Földet, de nekünk esélyünk sincs a győzelemre, legalábbis egyedül biztosan nem.

Tim Roth alakítja Förtelem karakterét az MCU-ban, s bár sokak számára meglepő volt közelmúltbeli visszatérése, most kiderült, hogy mire számíthatunk a jövőben.