Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

L.L. Junior és Dárdai Blanka még nem élnek együtt, de már tervezik az összeköltözést

Mindkettőjüknek van külön lakása, és megvan a saját életük, nem csinálnak gondot abból, ha éppen az egész napjukat egymástól távol kell tölteniük.

Fotó: Instagram/L.L.Junior
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Dárdai Blanka és L.L. Junior 2022 novemberében vállalták fel a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, amely nem volt hullámoktól mentes, többször is szakítottak, majd újra egymásra találtak. Nemrégiben először adtak együtt interjút, amelynek során őszintén vallottak arról, mi történt velük az elmúlt két évben, illetve hogyan jutottak el odáig, ahol most tartanak. Állításuk szerint nem volt egyszerű megbirkózni azzal, hogy már a kapcsolatuk elejétől óriási figyelem övezte őket.

Mint mondták, általában igyekeznek elbújni, mert nem nagyon szeretik a szereplést, de az énekesnő arra is kitért: sokan úgy gondolják, a korkülönbség és egyfajta alá-fölé rendeltségi viszony miatt vitáztak annyit. Ám leszögezte, szó sincs erről, az igazság mindössze annyi, hogy teljesen máshol tartottak az életben, amikor találkoztak. „Én éppen kialakítottam az életemet, ő meg rengeteg mindenen túl volt” – fogalmazott a Fókusznak, amelyből a 24.hu szemlézett. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

L.L. Junior a válásáról is szót ejtett, amely életének egy „viharos időszaka” volt, majd arra utalt, a Hopp Csillával közös kisfiával, Lacikával már régóta jó a viszonya Blankának. Ám a Körtvélyessy Kingával közös kislányával, Lilivel csak a válás kimondása után kezdhetett el ismerkedni. Ennek kapcsán az énekesnő azt mondta: „Szembesül az ember azzal, hogy ott mik a szabályok, apánál mi a szabály, és akkor én vagyok egy harmadik fél, akinek ezekhez a szabályokhoz alkalmazkodni kell”.

„Illetve én is hozom, hogy ’ne edd meg a csokit vacsi előtt’. Nekem is ezeket meg kellett tanulnom, mert nyilván nem én vagyok az anyjuk. Nagyon érdekes ebben részt venni nap mint nap, csütörtöktől meg jön az élet” – tette hozzá. Mint kiderült, még nem élnek együtt, de már tervezik az összeköltözést. Elmondásuk szerint a hétköznapokban „szülői életmódot” folytatnak, és hétvégén „váltanak át éjszakaira”.

„Összefolyt az életünk. Hiába van külön lakásom, és örülök neki hogy van, attól függetlenül hétfőtől csütörtökig én ugyanúgy a gyerekekkel vagyok, ezt az életet élem. Ez egyébként nagy feladat: amikor az első randin ültünk, akkor pont erről nem beszéltünk, hogy ilyen ugye van, pedig tudtam” – magyarázta az énekesnő, akiről párja úgy fogalmazott, hogy „kész feleség, kis asszony 25 évesen”, s Blankának mellette ugrania kellett egy jó tíz évet.