Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

15 kilót fogyna L.L. Junior a koncertszezonig, kizárja az alkoholt az életéből

Ha megvan a kellő kitartás a rapperben, akkor ezt gond nélkül teljesíteni fogja, és csúcsformába lendülhet.

...svg content...Fotó: Instagram/L.L.Junior
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan készülnek már a nyári szezonra, és nem kevesen fognak komoly meglepetést okozni. Alig pár hónap alatt is óriási változásokat lehet elérni, de ehhez rendkívül kitartónak kell lenni, viszont az eredmény több mint látványos. A hírességek között is találni olyan személyeket, akik a hét minden napján sportolnak, és odafigyelnek magukra.

Barta Sylvia az 50-es generáció tagja, aki még a 20 évesekkel is fel tudná venni a versenyt, annyira látványosan néz ki. Megemeljük előtte a kalapunkat, ha pedig a világsztárok háza táján nézünk körül, akkor rögtön Jennifer Lopez, az örök fiatal énekesnő juthat eszünkbe, aki mindig lenyűgözően néz ki. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Valóban szenzációsan néz ki JLO, aki ugyancsak komoly motivációt jelenthet mások számára. L.L. Junior is egy komolyabb átalakulásra készül, és ismervén a kitartását, valószínűleg sikerrel fog járni, és még a hétvégén sem akar visszavenni. Szombaton is lement a terembe, hogy megdolgozza az izmait, és fogyjon egy kicsit.

Megjegyezte, a fő célja az, hogy felkészüljön a nyári élő koncertekre, és addig leadjon 15 kilót. Komoly cél, komoly eltökéltséggel, de ha Junior sikerrel jár, nagyon hálás lesz azért, hogy ezeket a hónapokat megnyomta a kondiban. Azt is megtudhattuk, hogy az étrendjére is odafigyel, hiszen anélkül ez mit sem érne. Sőt, heti 2-3 bokszedzést is beiktat, míg a súlyokkal 5-6x dolgozik, ami szintén masszív.

Sőt, külön kiemelte, hogy nem iszik alkoholt, és „bezabálni” sem fog, ami ugyancsak fontos lesz. Azt azért elárulta, vannak holtpontok, viszont már 17 napja csinálja, ami nem túl sok, ugyanakkor nem is kevés. Az út eleje általában nehezebb, majd szép lassan az agy, a szervezet, a lélek hozzászokik ehhez az egészhez.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Mezőnek csapódott egy repülőgép Angliában

Egyelőre ismeretlen a körülmények, de azt már tudni, hogy mezőre zuhant egy repülőgép az angliai Lincolnshire-ben.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.