Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Megegyezett L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga, vége a válópernek

Mindezt a rapper is megerősítette, hozzátéve, kislánya édesanyjával ismét békés a viszonyuk.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior 2019-ben kötött házasságot, később viszont válságba került a kapcsolatuk. A különköltözésük ellenére is próbálták megmenteni a házasságukat, de nem jártak sikerrel: tavaly végleg szakítottak egymással és elindították a válási procedúrát. Ám sokáig több pontban sem jutottak megegyezésre, illetve olyan hírek is érkeztek, hogy egy váratlan tanú is feltűnhet a válóperben.

Nemrégiben friss hírek érkeztek az ügy kapcsán, ugyanis kiderült, hogy kedd délután a feleknek sikerült peren kívül megegyezniük egymással, mindezt pedig a rapper is megerősítette. „Valóban így van, sikerült megállapodnunk Kingával mind a kislányuk, mind a közös vagyon tekintetében” – nyilatkozta a Blikknek, amelyből a 24.hu szemlézett. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

„Már aláírtuk az erről készült dokumentumokat is, az ügyvédeink pedig azon dolgoznak, hogy emiatt ne kelljen mégegyszer bemennünk a bíróságra. Ami viszont ettől is fontosabb, hogy végre túl vagyunk ezen az ügyön, vége a válópernek és újra békés a viszonyunk”

– árulta el L.L. Junior, hozzátéve, ettől többet nem mondhat a dologról.

A lap úgy tudja, L.L. Juniorék megállapodásának része egy titkos záradék is, mely szerint Körtvélyessy Kingával a jövőben sem egymásról, sem a válás részleteiről nem beszélhetnek a nyilvánosságnak. Emellett úgy értesültek, hogy a törökbálinti családi ház a rapperé maradt, a volt feleség pedig a korábban ígért összegnél több tízmillióval többet kapott a közös vagyonból. Ami a kislányukat illeti, a zenész továbbra is heti 2-3 napot tölthet majd el Lilivel.

De arról is írtunk korábban, hogy L.L. Juniort és G.w.M-et is megbüntette a rendőrség gyorshajtás miatt. Mint kiderült, a két celeb ügyét egy közös szál köti össze: látszólag egymással versenyeztek a Petőfi hídon, amelyről videó is készült.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Mezőnek csapódott egy repülőgép Angliában

Egyelőre ismeretlen a körülmények, de azt már tudni, hogy mezőre zuhant egy repülőgép az angliai Lincolnshire-ben.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.