Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Váratlan tanú tűnhet fel L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperében

Fotó: Instagram/L.L. Junior
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Több dolog is arra utal, hogy a zenész a volt párját, Hopp Csillát is beidéztette tanúnak, de kérdéses, a hölgy valóban elmegy-e megvédeni a volt szerelmét.

Korábban beszámoltunk róla, hogy szerda délelőtt megkezdődött L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válópere, ám kettejük közül csak a feleség jelent meg a bíróságon, mivel az énekes jelenleg szerelmével, Dárdai Blankával vakációzik.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Ezt követően Kinga azt nyilatkozta, nagyon izgul amiatt, hogy mi lesz velük a későbbiekben, ám ettől L.L. Junior szó szerint őrjöngeni kezdett, mondván, nem érti ezt a kijelentést, hiszen ezentúl is mindent meg fog adni a kislányának.

A Bors szerint nem véletlen, hogy a rapper ennyire indulatos, mivel még a házassága alatt szinte minden vagyonát a feleségére íratta, többek között azt a törökbálinti ingatlant is, ami megközelítőleg 300 millió forintot ér, vagyis papíron semmilye sincs.

Ez azt jelenti, hogy az anyagi kérdések rendeződése nagyban függ az édesanya jóindulatától, ám neki esze ágában sincs kiforgatni a vagyonából Juniort, emellett azt szeretné, ha a gyermeke életében aktívan jelen lenne az édesapa is.

Bő egy hónap múlva folytatódik a válóperes tárgyalás

Bár a vagyonelosztás mellett a gyermekelhelyezésben is meg kell egyezniük, viszont ez utóbbi kapcsán a férj egészen mást gondol, mint a feleség, hiszen Junior még decemberben benyújtott egy olyan kérvényt a bírósághoz, hogy nála is hetente több napot tölthessen a közös kislányuk.

A szerdai tárgyalási napon szóba került a gyermek elhelyezésének kérdése, de a felek még a megállapodás környékén sincsnek, sőt, a lap megbízható forrásból úgy értesült, hogy a zenész a volt párját, Hopp Csillát is beidéztette tanúnak (erről árulkodik a férfi egyik Instagramon közzétett bejegyzése is).

Tehát neki kellene majd azt bizonygatnia, hogy Junior milyen jó apa, holott a zenész amiatt hagyta el őt, hogy Kingával lehessen, ám az még kérdéses, Csilla valóban elmegy-e megvédeni a volt szerelmét, a válóperes tárgyalás pedig bő egy hónap múlva folytatódik, ahol a rapper is biztosan jelen lesz.