Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

L.L. Juniornak ez már sok: „Döbbenet ez a bosszú, amit át kell éljek”

Fotó: Instagram/L.L. Junior
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

A híres rapper és énekes arra törekszik, hogy megegyezzen a feleségével, de elmondása szerint Kinga és az ügyvédje a pert választják.

Mint ismeretes, elkezdődött L.L. Junior és felesége válópere, ami úgy tűnik, nem a legjobb hangulatban zajlik. Nem tűnik sima válásnak, miközben az énekes Dominikáról üzent, és megtudhattuk, nemrég több mint 10 millió forintot utalt át Kingának.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Sőt, egy olyan autót is bemutatott, amit Kinga kapott tőle, amikor már nem voltak együtt, 10 hónappal a szakításukat követően. L.L. Junior jó apának tartja magát, és szeretne megegyezésre jutni, mert a jelenlegi állapot senkinek nem jó.

„Végezetül pedig annyit, hogy egyáltalán nem vagyok rossz apuka, akármennyire is állítana be a sajtó így, múlt héten hat verziót küldtünk el Kínának, hogy megkíméljük Lilit és Lacikát a vihartól, ami elkerülhető, meg lehetett volna egyezni.”

„Ő és az ügyvédje a pert választják a megegyezés helyett. Most meg azt olvasom, hogy aggódik a jövője miatt… Csilla, akit két gyerekkel hagytam el (épp Kinga miatt), ugyanúgy tanúsítja majd, milyen apa vagyok, és hogy tűzön-vízen át megyek a gyerekeimért.”

„Döbbenet ez a bosszú, amit át kell éljek! Kedves Kinga, egyezzünk meg és kíméljük meg a gyerekeimet ettől a felesleges cécótól. Légy okos, és lásd be, hogy ezzel így a gyerekeknek ártasz.”