Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

L.L. Junior luxusautót ajándékozott a feleségének, és nemrég 11 milliót utalt át neki

Fotó: Instagram/L.L. Junior
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Ez még korábban volt, mert L.L. Junior szerette volna, ha a kislányát biztonságban viszi ide-oda a volt párja, míg a pénzt nemrég utalta át Kingának.

Az elmúlt időszakban különösen sokszor szerepelt L.L. Junior a médiában, többek között a nagy koncertje kapcsán. A rapper tisztázta a dolgokat, majd jött a nagy hír, miszerint a fiatal szerelme követte őt a szigetre.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Azelőtt pedig arról pletykáltak, hogy Junior és Brenka már nincsenek együtt, de ez nem igaz. Sorra készültek a közös fotók az álomhelyen, ahová hetekkel ezelőtt kiutazott az énekes, majd utánament a kedvese.

Junior házasságáról szintén sok pletyka jelent meg, a közösségi médiában rengeteg hazugságot és ferdítést is olvasni. A hozzászólók csak tovább költik a sztorikat, de a teljes igazságot csak az érintett felek tudhatják, ami rájuk tartozik.

„A pénzről pedig egyelőre csak annyit mondok, hogy utazásom napján 11 milliót utaltam, csakúgy, papír nélkül a hölgynek, és egy csomó pénzt fog alaptalanul még kapni, ami tisztán talált pénz neki, de ő aggódik.” – írta Junior a posztjában.

„Miközben én itt kint dolgozok és édesanyám 67 évesen is dolgozik éppen a Hunyadi piacon. Nem kell aggódni, mert a kislányomnak mindig, mindene meglesz, de az, hogy havi 250 ezer forintos gyerektartást igénye mellett ő eszközként kezeli Lilit, hogy bosszút álljon az új kapcsolatom miatt, az tényleg felháborító! Egyezzünk meg Kinga, és zárjuk le ezt az egész témát.”

„Ezt pedig 10 hónappal azután, hogy szétváltunk és elköltöztél, szintén csak úgy adtam neked őszintén, hogy a kislányomat biztonságban vidd bölcsődébe (ami teljesen feleslegesen havi 200 ezer, mert magánbölcsi).” – folytatta Junior, aki egy videót is megosztott az átadás pillanatáról.