Clouds
21 Budapest
Dollár
356,24 Ft
Euró
387,23 Ft
Font
437,42 Ft
Bitcoin
27,338 $

Szerda délelőtt megkezdődött L.L. Junior válópere

Fotó: Instagram/L.L. Junior
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A feleség elárulta, nagyon izgul, hiszen sosem volt még ilyen helyzetben, de leginkább azért, mert nem tudja, mi lesz velük a későbbiekben.

Szerda délelőtt megkezdődött L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válópere, ám kettejük közül csak a feleség jelent meg az Érdi Járásbíróságon, ugyanis az énekes jelenleg szerelmével, Blankával nyaral Dominikán.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A rajongók egyszerűen nem értik, L.L. Junior hogy vakációzhat teljes nyugalommal, amikor kislányának felügyeleti jogáért és vagyonáért kellene harcolnia, s még Kinga is elismerte, hogy nagy a tétje a pernek – írta a Borsonline.

„Ma is izgulok, hiszen még sosem voltam ilyen helyzetben. De leginkább az életem hátralévő része miatt izgulok. Hogy mi lesz velünk”

– mondta.

A zenész és felesége tavaly decemberben jelentették be, hogy három év után elválnak, majd az is kiderült, hogy a rapper luxusautót ajándékozott a feleségének, mert szerette volna, ha a lányukat biztonságban viszi ide-oda, emellett 11 millió forintot is átutalt neki.

Előbbire még egy éve került sor, míg utóbbi mostanság történt, szintén azért, hogy a gyermekének mindene meglegyen, és semmire se legyen gondja, bár úgy tűnik, hogy mai napig vannak nézeteltérések az anyagi dolgok kapcsán, így kérdéses, a válóper mennyire lesz zökkenőmentes.