Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Közelít az 1 milliós nézettséghez Varga Judit Hajdú Péternek adott interjúja Magyar Péterről

Várható volt, hogy hatalmas lesz az érdeklődés Hajdú Péter és Varga Judit interjúára, aminek középpontjában Magyar Péter állt.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Alig pár héttel ezelőttig nem sokan tudhatták az országban országos szinten, hogy ki az a Magyar Péter. A többség Varga Judit volt igazságügyi miniszter férjeként ismerték, aki azonban nem kapott miniszteri szerepet. A válásukat követően azonban a kormány ellen fordult, és súlyos állításokat kezdett el tenni.

Legutóbb egy hangfelvételt hozott nyilvánosságra, amit már elemez a háttérben az ügyészség. Sokan csalódtak, messze többre számítottak, miközben Varga Judit megtörte a csendet, nem hallgatott tovább. Olyan részletet osztott meg a házasságáról, amiket soha nem volt terve, viszont betelt nála a pohár Magyar miatt. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Tiszta vizet akart önteni a pohárba, mert egy olyan helyzetben találta magát, amit soha nem gondolt volna. Magyar Péter közben azért küzd, hogy kormányváltást érjen el, és saját pártot alapítson. Jelenleg sokat beszél róla sajtó, főleg most, hogy Varga Hajdú Péternek adott interjút a Frizbiben, és közel 2 órán át mesélt élete részleteiről.

Gulyás Gergely a bizonyos hangfelvétel után megjegyezte, Magyar Péter lett az új Márki-Zay Péter. Szakértők szerint Magyar sokkal inkább a Gyurcsány Ferenc vezette DK-ra lehet veszélyes, rengeteg szavazót szívhat el tőlük, ami adott esetben súlyos károkat okozna számukra a későbbi választásokon. Dobrev Klára azt állította, nem Magyar Péterre van szüksége az országnak, továbbra is saját magukban látja a megoldást.

A Varga Judittal készült exkluzív interjút rövid idő alatt százezrek nézték meg. Alig pár órával az interjú megjelenése után 400 ezres megtekintésnél járt a felvétel, de már akkor sejteni lehetett, hogy messze több lesz ennél. Cikkünk megírásának pillanatában közel 830 ezres megtekintést mutatott a YouTube. Sokan szólnak hozzá a videóhoz, de nemcsak ezen a platformon keresztül. Vasvári Vivien hisz Vargának, és maximálisan kiáll mellette, mert ahogyan ő fogalmazott, volt része bántalmazó kapcsolatokban.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.