Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Dobrev Klára szerint nem Magyar Péterre van szüksége Magyarországnak

Magyar Péter komoly gondokat okozhat a baloldalnak, Dobrev Klára pártjának is, ami eddig a legnépszerűbb volt az ellenzék táborából, de ez rövid időn belül változhat.

...svg content...Fotó: Magyar Péter jogász beszédet mond a március 15-i nemzeti ünnepen tartott rendezvényén az Andrássy úton 2024. március 15-én. Magyar Péter Talpra Magyarok Közössége néven mozgalom indítását jelentette be, amelyet politikai párttá kíván alakítani. MTI/Balogh Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

A Fidesz támogatottsága továbbra is nagyon erős, a kegyelmi ügy sem jelentett hatalmas visszaesést. A baloldal addig továbbra is gyengélkedik, sok a széthúzás, ami a kormánypárt malmára hajthatja a vizet. A DK eddig is sokat küszködött ezzel, most viszont még Magyar Pétert is a nyakukba kapták.

A Fideszből kiábrándult Magyar, aki Varga Judit férjeként vált ismertté, már elvált a korábbi igazságügyi minisztertől. Az elmúlt hetekben számos interjút adott a Fideszről, és olyan állításokat tett, amikről már korábban beszélni akart. A Fidesz nem remegett meg ettől, sértődöttséget látnak Varga Judit volt férjében, hiába a nagyobb megmozdulása március 15-én. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Immáron valóban pártot akar alapítani, ami jelen helyzetben egyelőre inkább a DK támogatottságára lehet veszélyes. Sok szavazó pártolhat el tőlük Magyar mellé, így az sem véletlen, hogy Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára azt mondja, nem Magyar Péterre van szüksége az országnak.

Dobrev joggal tarthat Magyartól

Továbbra is úgy gondolja, hogy ő és a pártja a megfelelő személy az ország irányítására. Legutóbb, amikor lehetőséget kaptak a választásra, a nép nem szavazott nekik bizalmat, hanem hirtelen, a semmiből Márki-Zay Péter ugrott elő jelöltként Orbán Viktorral szemben. Azelőtt őt sem ismerték olyan országos szinten, mint később, de a választások csúfos bukást hoztak számára.

Egyesek Magyar Péterben a következő Márki-Zayt látják, addig Dobrev az RTL-nek hangsúlyozta, nem Magyar Péterben látja az ország jövőt. „Az országnak nem a NER-ből kirúgott Magyar Péterre és alakuló pártjára van szüksége.” A szocialisták szintén óvatosan szemlélik a jelenséget, mert ugyan jelenleg nagy a mozgás Magyar körül, még nagyon távoliak a következő választások.

„Tüttő Kata úgy áll hozzá, mint egy tapasztalt kémikus egy új ismeretlen vegyszerhez. Ruff Bálint kampányszakértő szerint Magyar Péter régóra készülhetett a színre lépésre, László Róbert választási szakértő szerint azonban nehéz dolga lesz, ha rajta akar lenni az EP-választás szavazólapjain” – jegyezte meg az RTL.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.

Újabb motorbaleset történt, most Aszófő és Balatonfüred között

A jő idő beköszöntével sokkal több a súlyos és halálos motorbaleset, ezúttal Aszófő és Balatonfüred között bukott egy motoros.