Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Álomgyönyörű nőnek tartják Nemazalányt

Nem kevés bókot kap a híres és népszerű énekesnő, aki remek formában várhatja a közelgő nyári szezont.

Fotó: Instagram/Halastyák Fanni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nemazalány nagyon sokat köszönhet a YouTube-nak, hiszen azon keresztül futott be. Ha nincs ez a platform, nagyon sok tehetséges fiatal maradt volna a háttérben, mert azelőtt kizárólag a tévéken és a rádiókon keresztül lehetett befutni. Szerencsére ez a világ elmúlt, és már minden sokkal nyitottabb.

Nemazalány is élt a lehetőséggel, és jelenleg Sofi oldalán koncertezik, ír slágereket. Nagyon nagy duót alkotnak, és noha a Lil G-vel alkotott duója is szépet ment, ez még nagyobbat. A legjobb barátnők, akik ugyan eltérő karakterek, jól megértik egymást. Nem mellesleg végtelenül népszerűek is, és ezt tudják jól. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Az énekesnő egy ideig nem szerepelt a tévében, vagy csak ritkán. Ugyanakkor nemrég volt egy időszak, amikor a TV2 három műsorában is ott volt, nem mellesleg megnyerte az Ázsia Expresszt az akkori párjával. A Párharcban is együtt szerepeltek, viszont onnan hamar távoztak, és szakítottak.

Fanni a Sztárban Sztárban szintén a mezőny tagja volt, amit ugyancsak élvezett, sokat tanult, sok barátot szerzett. Jelenleg inkább a háttérből figyel, de el tudnánk képzelni a Farm VIP-ban, az egyik legérdekesebb karaktere lehetne a műsornak. Valószínűleg sok vita venné körül, hiszen kiáll magáért, és egy igencsak tudatos nő.

Sok dicséretet kap a követői által, rengeteg bók fut be hozzá, ami minden bizonnyal jót tesz az önbizalmának. Ezt meg is tudjuk érteni, és női szemmel is azt mondjuk, hogy ezek a fotók igen látványosak. Most épp a nyári időszakra hangol a fiatal sztár, akit álomgyönyörűnek is neveznek a követők.