Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

Szécsi Debóra tánca láttán sokan fognak irigykedni (videó)

Szécsi Debóra olyan mozog, hogy ismét helye lenne a Dancing with the Stars mezőnyében, abszolúte el tudnánk őt képzelni, ráadásul ismert név a hírességek között.

Fotó: Instagram/Szécsi Debóra
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Korábban Szécsi Debóra egyszer már szerepelt a Dancing with the Starsban, ami azért is volt különleges, mert a párjával, Cooky-vel közösen táncolt. Profi táncosként nyilván számára a tánc egészen mást jelent, de így sem estek ki rögtön, szép pillanatokat élhettek át együtt a táncműsorban, ami azóta újabb évadokat kapott.

Reméljük, idén is lesz, ami borítékolható, hiszen továbbra is magas nézettséget hoz a TV2-nek, és a sztárok sorban állnak azért, hogy lehetőséget kapjanak. Vannak még páran, akiket igencsak el tudnánk képzelni a mezőnyben, például Barta Sylviát és Tolvai Renit, még esélyesek is lehetnének, csakúgy mint Tóth Gabi. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

Gabi jelenleg is táncolni tanul a DWS egyik táncosával a Tina Turner emlékkoncert miatt, és ha nem lenne ott a Megasztár zsűrijében, elég kézenfekvő lehetne a szereplése a DWS új évadában, aminek előző kiírását a volt férje, Krausz Gábor nyert meg Mikes Annával. Azóta egy párt alkotnak, és nagyon boldogok.

Debóra pedig Cooky oldalán boldog, nevelik a két gyermeküket. A profi táncosnő egy ideje visszatért a szakmájához, és újra táncol, minden eddiginél vonzóbb, nagyon is helye lenne a DWS új évadában, ráadásul ismert név, még több nézőt generálhatna a televíziók előtt ülve. Kérdés, a két gyermek mellett mennyi ideje lenne erre, mert ez komoly elfoglaltságot jelent.

A tudása megvan hozzá, amit a videóban is látni fogtok, egyszerűen lenyűgözően mozog, igazi profi, aki részben erre született. A parkett csak úgy izzik alatta, és a végén a spárgás mozdulat hab a tortán. Női szemmel is olyasvalami re képes Debóra, ami csak dicséretet érdemel, a nagy kritikusok sem fognak tudni belekötni ebbe.

Komoly biztonsági hiba van több számítógépben, ami a hackereknek kedvez  

Még aggasztóbb, hogy a szóban forgó hiba javítását bizonyos hardverek sosem fogják megkapni, mivel többségük hivatalos támogatási ciklusa már véget ért.