Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Tóth Gabi vonzó táncmozdulata, irány a Dancing with the Stars? (fotóval)

Tóth Gabi nagyon erős húzónéve lehetne a Dancing with the Stars új évadának, és nem kizárt, hogy a volt férjéhez, Krausz Gáborhoz hasonlóan eljuthatna a döntőit.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Krausz Gábor éveken át nemet mondott a TV2 felkérésére, majd legutóbb olyan élethelyzetbe került, ami lehetővé tette, hogy változtasson a korábbi gondolatain. Mintha csak a sors akarta volna így, mert Mikes Anna mellé osztották be, aki akkor szintén egyedülálló volt, és a hetek alatt egymásra találtak, egymásba szerettek.

Már az elejétől kezdve sejteni lehetett, hogy több lehet közöttük, mint barátság, annyira forrt körülöttük a levegő, és úgy néztek egymásra, mint a szerelmesek. Nem akarták a verseny alatt bejelenteni a kapcsolatukat, mert tartottak attól, hogy egyesek azt gondolják, ezzel plusz szavazatokra akarnának szert tenni. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Végül így is mindent vitettek, Marics Petit és T. Danny-t is maguk mögé utasítva nyerték meg a Dancing with the Stars negyedik évadát. Hatalmas meglepetést okoztak ezzel, saját maguknak is, és azóta is együtt vannak. Boldogan élik az életüket, rengeteg dicséretet kapnak, és igazi nyerő párosnak tartják őket.

Tóth Gabi is szerelmes, szintén egy táncos mellett éli az életét, akit nagyon szeret. Nagy erőkkel készül a Tina Turner emlékkoncertre, ami amiatt is különleges lesz, mert Gabi nemcsak énekelni, hanem táncolni is fog. Hunyadi Donatella táncpartnere tanítja Gabit, és ha nem lesz ott a Megasztár zsűrijében, lehetne ideje arra, hogy a DWS-ben szerepeljen.

Ez egy újabb nagy húzás lenne a TV2-től, kérdés, mennyien szavaznának rá, mert sokan nem kedvelik a karakterét. Rubint Réka szintén megosztó személyiség, és már az első adás végén kiszavazták, noha a teljesítménye alapján sem érdemelte volna ezt meg. Gabi nagy formában van, erre a linkre kattintva egy igazi táncos mozdulatot láthatunk tőle.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.