Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
385,80 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
69,455 $

Vasvári Vivien nagyon szereti a férjét, hálás érte (fotók)

A mindig fitt, csinos és rendkívül vonzó magyar modell, médiaszemélyiség megtalálta azt a férfit, akit igazán szerethet, és aki mellett biztonságban, boldogságban érezheti magát.

...svg content...Fotó: Instagram/Bodnár Vivien
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivient szinte mindenki ismerheti az országban, többek között a Farm VIP-ban is bizonyított. Megérdemelte volna a döntős szereplést, de így is büszke lehet, mert harmadikként távozott a versenyből, amivel a legjobb női versenyzőnek mondhatja magát. Azóta sokat változott az élete, megtalálta az igazit, és közös családot alapítottak.

„Azóta, hogy az életembe léptél, minden napom boldogabb és teljesebb. Szeretlek téged minden apró részletedben, minden nevetésedben és minden pillanatban, amit együtt töltünk.” – írta a megható posztjában Vivien, aki időközben a házasságkötés miatt Bodnár Vivienre változtatta a nevét, felvéve ezzel férje vezetéknevét. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

„Mikor ránézek, szívemben egy csillag szikrázik, emlékek tündökölnek. Egy csodálatos évvel ezelőtt az életünk örökérvényű fogadalommal fonódott össze. Újra és újra mindig rádöbbenek, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy mellettem vagy, hogy együtt osztozhatunk az élet minden pillanatában.” – fogalmazott az Instsagram oldalán Vivi, akit már több mint 1,1 millióan követnek.

Vivien nagyon hálás azért, hogy az élete és a szerelme az övé lett. „Köszönöm, hogy az életed és a szerelmed az enyém lett. Az elmúlt évek tele voltak kalandokkal, nevetéssel és néha könnyekkel is, de minden pillanatban tudtam, hogy te vagy az én társam és biztos pontom.”

Ez egy nagyon különleges évforduló, amihez természetesen mi is gratulálunk, jó látni azt, hogy valaki ennyire boldog és kiegyensúlyozott. „Legyen ez az évforduló az új élmények kezdete, új reményekkel és álmokkal. Tudd, hogy mindig melletted leszek, hogy támogassalak és szeresselek. Szeretlek végtelenül és örökké.”