Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Sarka Kata akár modell is lehetne, különleges ruhát viselt

Sarka Kata a barátnőjével közösen ment el a nagy estére, melynek ideje alatt mindketten egy sötét színű összeállítást viseltek.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az utóbbi időben csak kapkodjuk a fejünket a jobbnál jobb formák láttán a hírességek világából. Rogán-Gaál Cecília is egyértelműen növelte a tétet, és nem kis formába lendült a nyári időszak előtt. Most, hogy esős idő fogad bennünket, talán még több kedvünk odabent edzeni, de Cecília nyári formája elkészült.

Láthatóan rajta a különbségek, szálkásabbá vált, sportosabb, mint valaha, és sokat is tesz ezért. Rengeteget sportol, már amikor az ideje engedi, hiszen háromgyermekes édesanyaként semmi sem egyszerű. Ugyanakkor nem is lehetetlen, fontos magunkat is előtérbe helyezni, amit igenis tanulni kell. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Vasvári Vivien szintén három gyermek édesanya, és egészen nyugodtan tekinthetünk rá modellként is. Szenzációsan néz ki, mintha csak egy divatlapból lépett volna ki, tökéletes vonalakat hozott össze, és ez erre maximálisan büszke lehet, mert még sportolóként sem nézett ki ilyen jól.

Sarka Kata szintén a fentebb említett topkategóriába sorolható, lenyűgözően néz ki, és egy olyan szépség, aki láttán nem kevés embert fog el az irigység. Mindhárman csinosak, vonzóak, és sikeresek, ami már önmagában irigységet tud kiváltania az emberből, főleg, ha valaki még híres, ismert ember.

Kata és barátnője, Niki nemrég egy különleges estén jártak, és megadták a módját a megjelenésüknek, mint általában az lenni szokott. Ha kíváncsiak vagytok a Kátékról készült látványos fotókra, akkor csak kattintsatok erre a linkre.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.