Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Aki kicsit is ismeri Sarka Katát, az pontosan tudhatja, hogy nincs híján a kitartásnak. Mindamellett, hogy Magyarország egyik legvonzóbb hírességének tartják, rendkívül motivált, és amibe belekezd, azt 100%-os intenzitással csinálja. Emiatt is sikeres az életében, természetesen elsősorban édesanyaként.

Háromgyermekes édesanyának lenni nagy dolog, és még nagyobb emellett sikerre vinni az üzleti világot, miközben fitneszversenyzőként néz ki. Sokak nagy örömére már videós anyagokat is megoszt magáról, az edzéseiről, ami korábban egyáltalán nem volt rá jellemző, és ennek sokan örülnek. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Érthető, hiszen így többet láthatunk Kata életéből, aki minden eddiginél vonzóbb, formásabb. Kitartása meghozta a sikert, és 2024-re olyan szinten emelte a lécet, amivel talán saját magát is meglephette. Keményen halad előre, világos céljai lehetnek, és érdekes lesz látni, hol tart majd az év végére.

Érdemes lenne egy összehasonlító fotót készítenie decemberben, mert ha így megy tovább előre, drasztikus lehet a különbség. Mondhatjuk ezt annak ellenére, hogy eddig is topnő volt, aki rengeteg bókot kap a közösségi oldalán keresztül, de persze azok sincsenek kevesen, akik csak irigykednek, támadnak.

Kata az esti edzést sem hagyta ki, és keményre vette a figurát. Abszolúte fizikális edzéseket végez, amivel egyre nagyobb izomzatot vesz magára. Korábban, amikor szinte csak futott, rendkívül szálkás volt, de azóta pár kiló izmot sikerült magára vennie. Ha kíváncsiak vagytok Kata legújabb edzős videójára, akkor kattintsatok erre a linkre.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.