Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,71 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
450,81 Ft
Bitcoin
67,012 $

Egészen közelről mutatta meg Sarka Kata a rövid és látványos frizuráját

Sarka Kata búcsút intett a hosszú hajának, ami bátor döntés volt a részéről, ugyanakkor mindenki jól láthatja, egy rövid frizura is lehet legalább annyira látványos vagy még látványosabb.

...svg content...Fotó: Rogán Cecília (b) és Sarka Kata versenyigazgatók, a zsűri tagjai a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny felkészítő táborának első, Miss Fashion alversenyén a siófoki Reed Luxury Hotel & Bistro szállodában 2023. május 30-án. MTI/Vasvári Tamás
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan még mindig nem kellő tudatossággal kezelik a megjelenésüket, pedig ez a legtöbb esetben nem arról szól, hogy mennyi pénzt költünk ruházkodásra. Nyilván a pénz szerepet játszik, főleg a márkás, luxustermékek esetben, de nem mindig, ráadásul online formában már igazán jó árin is hozzá lehet jutni nagy márkák ruháihoz, és erre a Vinted kiváló példa.

Ez csak egy lehetőség a sok közül, és a végén mindig az a legfontosabb, hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ha úgy állunk a tükörrel szemben, hogy magabiztosak és elégedettek vagyunk a napi megjelenésünkkel, igen kicsi a valószínűsége annak, hogy rossz napban lehet részünk. Soron kívül Hivatalosan is bejelentették Szoboszlai új edzőjét, megvan Klopp utódja

Egyre több embernél válik természetessé a megjelenésben való kiteljesedés, hiszen felismerték, hogy ennek mentálisan, lelkileg és fizikai szempontból is nagyon jó hatásai vannak, kezdve a dicséretekkel, azzal, hogy megnéznek bennünket az utcán, mert stílusosak, csinosak vagyunk és így tovább.

Sok esetben a munkában is rendkívüli hatással tud lenni egy meggyőző megjelenés, ami nagyobb tudatosságot, erőt sugároz. Ezernyi kisebb-nagyobb oka van annak, miért figyeljünk oda a megjelenésünkre, kezdve a frizurával, ami ugyancsak alapvető szinten határozza meg a külsőnket, nemcsak a nők szempontjából.

Sarka Kata kiváló példa, aki a legapróbb részletekre is tudatosan figyel oda, még a legkisebb kiegészítők is stimmelnek nála, mert egyszerűen szereti a harmóniát, csakúgy mint Rogán-Gaál Cecília, aki hozzá hasonlóan topformában várja a nyarat. Kata nemrég úgy döntött, frizurát vált, búcsút intett a hosszú hajnak, de ez a bátor döntés kifizetődött, mert több mint jól áll neki. Erre a linkre kattintva egészen közelről nézhetjük meg a végeredményt, az igazi nyári frizurát.