Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,99 Ft
Euró
388,38 Ft
Font
456,51 Ft
Bitcoin
67,623 $

Rogán-Gaál Cecília megint magasra tette a lécet a formájával

Rogán-Gaál Cecília napról napra látványosabb formát mutat, ami ösztönzőleg hathat azokra, akik keresik a motivációt.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Rogán-Gaál Cecíliának igazán nem lehet szüksége motivációra, miután mindig is sportolt, és a tenisz hosszú évek óta élete része. Ez már alapjaiban olyan erős vázat adott a testének, mely egészen élete végéig kitarthat, ráadásul sokat segíthetett neki a terhesség alatt és után, ami nem hátrány.

Túl sok matek nem kell ahhoz, hogy tudjuk, egy sportos, egészséges, fitt édesanya messze jobb alapokkal vág neki egy terhességnek, mint azok, akik életükben nem sportoltak, és igazán nem foglalkoznak az egészségükkel, ami szomorú. Sajnos sokan élik így az életüket, pedig mindenki kezében ott van a változás kulcsa. Soron kívül A nemzetközi mezőnybe is aranyéremmel tért vissza Milák Kristóf

Cecíliának erre nem volt szüksége, mert mint azt fentebb említettük, sportolóként nagyon is természetessé vált az életében ez a fajta életmód. Emiatt hamar visszanyerte a formáját a szüléseket követően, és most minden eddiginél jobban néz ki, mindezt háromszoros édesanyaként mondhatja el magáról.

Szerények kezeli ezt, nem kérkedik vele, viszont aktív a közösségi médiában, mert sokan kedvelik a tartalmait. Azok pedig, akik támadják, élvezik, hogy odaszólhatnak, akárcsak más hírességeknek, de a többség csak nevet rajtuk, nincs rájuk igazi hatással.

Cecília heti szinten több edzésen vesz részt, nagy hangsúlyt fektet a nyújtásokra, ami megint csak hozzáad a fejlődéséhez. A nyári formája már rég elkészült, az a téli időszakban is megvolt, viszont azóta is fejlődött, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg, de az eddig megszokottakhoz hasonlóan korlátozott ideig.

Verőcei halálos hajóbaleset: hiába kérték a motorcsónak vezetőjét, hogy lassítson

A verőcei hajóbaleset túlélője elárulta, hiába kérték a motorcsónak vezetőjét, lassítson, nem tette meg, ami végül hét ember életébe került.