Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Az iráni elnök halála: felismerhetetlenre égett a holttestek egy része

A becsapódás következtében a helikopter lángokba borulhatott, így esélye sem lehetett a gépen utazóknak.

...svg content...Fotó: Unsplash/Fotó: Creative Illustrations
Közel-Kelet

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már az első hírek hallatán sejteni lehetett, hogy Irán elnöke nincs életben, akinek lezuhant a helikoptere. Tekintve az időjárási körülményeket, lehetséges, hogy szimpla baleset történt, és a pilóta a nagy ködben nekicsapódott az egyik hegyoldalnak, ahol végül megtalálták a roncsokat és a holttesteket.

Tucatnyian indultak a gép keresésére, miközben az iráni kormány felkészült a legrosszabb forgatókönyvre. Nemrég jelentették be, hogy Irán elnöke, mellette a külügyminiszterrel, már nincsenek életben. Egyetlen túlélője sincs a balesetnek, melynek körülményei egyelőre nem tisztázottak. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Egy esetleges támadás sem zárható ki, de sokkal valószínűbb, hogy az időjárási körülmények hatására következett be a halálos becsapódás. Az Al Jazeera azt írja, teljesen kiégett a helikopter, ami elemeire hullott, összeroncsolódott, és nehéz tudni, a tűz nélkül bárki is túlélhette volna a földet érést.

Az iráni hatóságok közölték, a holttestek egy része felismerhetetlenre égett, és még nem tudták azonosítani, hogy ki kicsoda a helyszínen. Az azonban már biztos, nincs túlélő, és Irán elnöke is a halottak között van.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.