Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,77 Ft
Font
470,37 Ft
Bitcoin
64,069 $

Álomszerű gólpasszt adott a Barcelona 16 éves világsztárja Lewandowskinak

Az FC Barcleona 16 éves szupersztárja ismét felhívta magára a figyelmet, és egy igen látványos gólpasszt osztott ki a Rayo Vallecano ellen.

...svg content...Fotó: Unsplash/Patrick T'Kindt
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona különösebb nyomás nélkül léphetett pályára legutóbb a spanyol bajnokságban, hiszen a bajnoki cím már eldőlt. A Real Madrid ugyan 4-1-re is vezetett, alig pár perc alatt 4–4-re módosította az állást a Villarreal, ami már nem változott, bár jegyezzük meg, a madridiak B-csapattal játszottak a közelgő Bajnokok Ligája döntő miatt.

A Barcelona pedig a legutóbbi győzelmével végérvényesen eldöntötte a második hely sorsát, addig a Girona biztos harmadikként zárja a szezont, és ott lesz a Bajnokok Ligájában, ami az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetése. Legalább ennyire nagy meglepetés, hogy a tízes évei közepén járó Yamal alapemberré vált a katalánoknál. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Nemcsak alapember, hanem egyúttal az egyik legjobb is, és élete első felnőtt Európa-bajnokságára készülhet a spanyolokkal. Kulcsszerepet játszhat a kontinenstornán, akárcsak tette azt a Rayo Vallecano ellen megnyert 3-0-s mérkőzésen, ami simának tűnhet az eredmény láttán, de nem volt teljesen az.

Yamal adta az első gólpasszt, nem is akármilyen, amivel ismét bizonyította, hogy mennyire más szinten van, mint a futballisták többsége. Egyszerűen csak játszik, nagyon jól mozog, gyors, erős és pontos. Belegondolni is furcsa, hogy 10 év múlva is mindössze 26 esztendős lesz, valószínűleg pályája csúcsán.