Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Videón a Real Madrid súlyos nyolcgólos meccse és rövidzárlata

Alig pár perc leforgása alatt kapott három gólt a Real Madrid, aminek, semmilyen előjele nem volt, a legkisebb mértékben sem.

...svg content...Fotó: Unsplash/Vienna Reyes
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid már bajnokként léphetett pályára a Villarreal otthonában, és miután a Bajnokok Ligája döntőjére készül a csapat, Ancelotti értelemszerűen pihentette a sztárjait, így többek között Güler is akcióba lendülhetett, aki a felépülése óta folyamatosan rugdossa a gólokat, a következő szezon sztárja lehet.

Ezúttal duplázott, mindkét gólja magabiztos volt, érdekes lesz látni, milyen formában számít rá Ancelotti később, ha Mbappé is csatlakozik, mert így nem lesz egyszerű. Az a Modric is ott lehetett a keretben, aki döntött a jövőjéről, és most már csak a Real Madridnál pattog a labda, mert a fizetés sem jelent problémát a horvátnak. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

4-1-gyel fordultak a felek a második félidőre, és azok, akik arra fogadtak nagyobb összeggel, hogy a hazaiak pár perc leforgása alatt egyenlítenek, valószínűleg már az új luxusautójukat nézegethetik, annyira minimális volt erre az esély. Hihetetlen vagy sem, a Real a 48. és az 56. perc között összesen három gólt kapott, és már nem változott az eredmény, maradt a 4-4.

Ez kifejezetten rossz előjel is lehetne a sorsdöntő BL-meccs előtt, ugyanakkor nem az A-csapat játszott, ettől függetlenül az olasz szakember tarthatott egy masszívabb fejmosást, mert ez több volt a sok(k)nál, nem lehetett elégedett azzal, amit látott.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.