Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Óriási partizás vette kezdetét a Manchester City öltözőjében (videó)

Nem lehet azt mondani, hogy visszafogottak lettek volna a Manchester City sztárjai azt követően, hogy megnyerték a bajnokságot.

...svg content...Fotó: EPA/ASH ALLEN
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Guardiola megint történelmet írt, ugyanis négy egymást követő alkalommal eddig egy angol csapatnak sem sikerült nyernie a szezon végén. Az Arsenal már tavaly megállíthatta volna a Cityt, de nem jártak sikerrel, ahogyan idén sem, hiába voltak esélyesek a végső győzelemre, még az utolsó fordulóban is.

Ezzel egy időben Klopp elköszönt a Liverpooltól, és ha nem egyszerre játsszák az utolsó meccseket, talán Guardiola is tiszteletét tette volna az Anfield Roadon. Könnyes szemekkel beszélt nagy riválisáról, aki által még jobb edzővé vált a Premier League-ben, valóban hálás neki ezért, és reméli, egy nap visszatér a legenda. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

A City méltó módon, nagy gólokkal ünnepelte meg a bajnoki elsőségét Manchesterben, miután legyőzték a West Ham Unitedet. Emiatt teljesen lényegtelen volt, mit játszott az Arsenal az Everton ellen, majd kezdetét vehette a nagy bajnoki ünneplés, többek között az öltözőben, ahol nem kevés pezsgő ömlött a padlóra.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.