Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,77 Ft
Euró
397,54 Ft
Font
470,44 Ft
Bitcoin
63,876 $

Karácsony Gergely mégis részt vesz az ATV által rendezett listavezetői vitán

Noha korábban visszakozott, hétfőn bejelentette, mégis részt vesz az ATV vitáján.

...svg content...Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Az ATV Híradó friss riportjában emlékeztetett, hogy Karácsony Gergelyt múlt szerdán hívták meg főpolgármester-jelölti vitájukra, ám a főpolgármester akkor azt jelezte, nem kíván részt venni rajta.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója ugyanakkor a Média1-nek adott nyilatkozatában bizakodó volt, és az ATV meg is hirdette a fővárosi listavezetők vitáját. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Vitézy Dávid azonnal jelezte, hogy részt kíván venni a vitán, míg Szentkirályi Alexandra múlt kedden az atv.hu-nak nyilatkozva visszautasította a részvételt, azzal indokolva döntését, hogy „vitázni legfeljebb azzal lenne értelme, aki az úr a háznál. Vagyis Gyurcsánnyal.”

Erre reagálva a hétfő reggeli Szigorlat című műsorban megkérdezték Vitézy Dávidot, hogy tudomása szerint elfogadta-e a Karácsony a listavezetői vitára a felkérést, mire Vitézy úgy felelt:

„Szentkirályi Alexandra nyugodtan hozhatja Gyurcsány Ferencet is, én nem állok ellen.”

Vitézy a műsorban jelezte, neki bármelyik időpont megfelelő a vitára, ugyanakkor Karácsony Gergely a május 26-ai időpontot nem fogadta el. Végül azonban Karácsony Gergely később bejelentette, mégis részt fog venni az ATV által szervezett listavezetői vitán.

12 évesek megpofozták, a földre térdeltették, majd ellopták egy kisfiú focilabdáját Kispesten

A gyermek azt hitte, játszani szeretnének vele, ám kiderült, bántalmazás céljával közelítették meg a focipályán.