Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: Kamarás Iván egy centrifugában érzi magát, de jól van

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kamarás Iván számára a Sztárban Sztár olyan, mint egy nagy hegy, amit hétről hétre újra és újra meg kell másznia.

Kamarás Iván az első két élő adás végén majdnem kiesett, de azóta biztonságban érezheti magát. Legutóbb is nagyot alakított, gyakorlatilag lehetetlen volt felismerni, de azt is megmutatta, hogyan készült a zöld maszkja.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Iván viccesen megjegyezte, mindig a következő produkció a kedvence, és mindezt úgy kell elképzelni, hogy rendre egy hegy lába előtt áll. „Azt hiszed, hogy könnyű lesz, aztán kiderül, hogy nem.”

Általában mindez úgy működik nála, hogy a hét feléig csak tornyosulnak a dolgok, aztán kicsit elkeseredik, majd erőre kap azáltal, hogy megszerzi a szükséges hangokat, és képes abban a stílusban szerepelni, mint az eredeti előadó.

Ami pedig az élő fellépést jelenti, az csak tovább tetézi a dolgokat, de Iván élvezi mindezt. „Folyamatos libikóka.” Úgy érzi, mintha benne lenne egy centrifugában, majd végül azt sem tudja, hol van.

Iván összességében büszke, hiszen eddig rendre totálisan más előadó bőrébe bújt, és a nézők eddig tovább is juttatták, ami csak újabb motivációval érhet fel számára. „Más stílus, más hangszín, és teljesen más előadásmód.”