Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: „A pofám leszakadt…”

Fotó: Instagram/Kamarás Iván
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kamarás Iván pályafutása talán leglátványosabb maszkjában szerepelt az elmúlt hétvégén, amivel nagy sikert aratott.

Lezajlott a Sztárban Sztár harmadik élő műsora a 2023-as szezonban, és ezúttal is egy nagyon ismert név távozott. Nemazalány hiába nyújtotta az eddigi legjobb produkcióját, valamiért nem győzte meg a nézőket.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Szívesen maradt volna még, és kissé igazságtalannak érezhették a rajongók, hogy akkor búcsúzik a kedvencük, amikor épp kezd belelendülni ebbe az egészbe. Az élet viszont ezt dobta elé, és így is rengeteget tanult, fejlődött.

Kamarás Iván az első két adásban utolsóként ment tovább, most azonban elkerülte a veszélyzónát. A Maszk szerencsét hozott neki, és összességében remek alakítást nyújtott Jim Carrey bőrében.

Emeljük ki a maszkmestereket és a sminkeseket is, akik nagy munkát végeztek, mint mindig. A háttérben lévőket kevesen ismerik a nézők közül, ugyanakkor nagyon nagy szerepük van a műsor siekrességében.

„A pofám leszakadt… Nem hiába téptem az arcom. MASZKimális köszönet a tegnap estéért Nektek. A rengeteg szavazatért, a pozitív visszajelzésekért és a mérhetetlenül sok szeretetért.” – írta Iván.