Clouds
21 Budapest
Dollár
344,51 Ft
Euró
369,42 Ft
Font
428,87 Ft
Bitcoin
25,816 $

Sztárban Sztár: Nemazalány szerint nagyon fura a követőinek, hogy ő esett ki

Fotó: Instagram/TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemazalány hétfő reggel a Mokkában adott interjút a kiesését követően, és ezúttal is elmondta, nagyon maradt volna még.

Mint ismeretes, Nemazalány esett ki a Sztárban Sztár harmadik élő adásának végén, noha most volt a legjobb. Egy igazi rocklegendát alakított, ráadásul nagyon jól, ám a nézők mégis úgy döntöttek, mennie kell.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Fanni szomorú volt emiatt, mert igazán most érkezett meg a műsorba, és sokat változott ezekben a hetekben. A Mokka vendégeként erről is beszélt, és ígéretet tett arra, hogy amikor az ideje engedi, ott lesz a stúdióban a csapattal, mert imádja őket és a műsort.

Nemazalány az interjúja első felében arról beszélt, milyen sokat adott neki a verseny, abszolúte pozitívan élte meg a kalandot. Emberileg is rájött arra, hogy a valóságban kapott pozitív visszajelzések milyen fontosak, miszerint igenis jó énekesnő, nagyon tehetséges. „Felpumpált az önbizalom szempontjából.”

Fanni nagyon szívesen maradt volna még

Ami pedig a vasárnapot illeti, jól élte meg, élvezte a produkciót, jó érzés volt számára rockoskodni. „Ez volt az első produkció, amiben úgy éreztem, hogy igazán el tudtam magamat engedni. Ezért nagyon sajnálom, hogy most kellett távoznom.”

„Nagyon fura a követőimnek, hogy kiestem, de valamiért így kellett történnie, nem is szeretném fejtegetni, keresgélni az okokat. Nekem ennyi időm volt ebben a műsorban.” – folytatta az interjújában Nemazalány.

„Nagyon-nagyon sajnálom, mert tényleg nagyon szerettem ott lenni, felkelni korán és elmenni a próbákra. Én nagyon élveztem ezt az egész folyamatot. Minden percért hálás vagyok.” – tette hozzá Fanni, aki éveken át elnyomta magát, és azt mondta, neki otthon jó, nem kell barátkoznia, most azonban ennek az ellenkezőjére eszmélt rá.

Arra is rájött, hogy mindezt nem ő tudja megteremteni magának, hanem az emberek és a környezet. „Nagyon sokat adott ez emberileg is.” Amit még sajnál, hogy nem bújhatott a legendás énekesnő, Amy Winehouse bőrébe, mert biztos benne, hogy azért a produkcióért 10 pontot is kaphatott volna.

Közel áll hozzá az, amit az énekesnő képviselt, és sokáig azt mondta, az ő lelke a sztár fizikai megtestesítője, aki 2011 nyarán, tragikusan fiatalon hunyt el, mindössze 27 évesen. „Lelkileg én is nagyon fáradt vagyok, ne menjünk ebbe bele.” Ugyanakkor nem tartja magát olyan depisnek, mint Winehouse volt, de szerinte jól elő tudta volna adni őt. „Úgy gondoltam, hogy azt le tudtam volna hozni.”

Ami pedig az első, sokat kritizált produkcióját illeti, amikor Tóth Andit utánozta, szerinte, ha azt a harmadik vagy a negyedik adásban adja elő, sokkal másabb lett volna. „De hát így alakult.” – fogalmazott az énekesnő.